2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

En helt ny SUV.

Nu kommer T-Roc. Förutom säkerhetssystemen, den avancerade tekniken och kvaliteten som du förväntar dig, kan du dessutom välja bland 35 färgkombinationer, elva olika fälgar och massor av inredningsalternativ. Allt för att få den nya bilen att passa just dig och din personliga smak.

Matcha din personlighet.

Om du söker en bil med en uttrycksfull design, kvalitetskänsla in i minsta detalj och med en personlighet som passar dig, då ska du titta närmare på T-Roc. Du har mängder av möjligheter att ge den ett extra personligt uttryck.

 • Tvåfärgslack.

  Design i en extra dimension.

  Monotoni och T-Roc är varandras motsatser. Ett exempel är att du kan få T-Roc med tak i kontrasterande färg. Tillsammans med det stora utbudet av kulörer till karossen betyder det trettiotalet möjliga färgkombinationer.

  Läs mer
 • Personlighet.

  Ett kraftfullt uttryck.

  På jakt efter en bil med en alldeles särskild personlighet? T-Roc är en helt ny modell med självsäkra linjer.

  Läs mer
 • Belysning.

  Utvecklat för att se och synas.

  Dag som natt – strålkastarna såväl som dagsljusbelysningen i fronten låter dig se och synas.

  Läs mer

Plats för din livsstil.

Med komforten och utrymmet erbjuder T-Roc gott om plats för dig och din livsstil. Med den genomdesignade interiören med alla dess möjligheter till egna val får dessutom din personliga smak gott om utrymme. Smart designade innovativa detaljer adderar till upplevelsen.

 • Personlig touch.

  Lika individuell som du.

  T-Roc visar en minst lika stark personlighet på insidan som utsidan – och du kan anpassa den till din egen smak, bland annat med färgaccenter som ger den personliga känslan.

  Läs mer
 • I förarsätet.

  Grepp om läget.

  Välkommen in i cockpit. Här är allting uttänkt och utformat för att varje färd, kort eller lång, ska bli så behagfull som möjligt.

  Läs mer om
 • Utrymmet.

  Både känsla och förnuft.

  Trots den kompakta storleken erbjuder T-Roc gott om utrymme för passagerare och bagage. Du får bra överblick över trafiken genom den lite högre sittställningen.

  Läs mer
 • Komforten.

  Gör det bekvämt för dig.

  Välkommen in i förarsätet. Luta dig tillbaka och spänn fast säkerhetsbältet. T-Rocs förarstolar är komfortabla utan att kompromissa med körupplevelsen och designen. De finns som flera tillval vad gäller till exempel läderklädsel och olika kulörer. Panoramaglastaket ger en speciell känsla av rymd.

  Läs mer

Kör avstressat.

T-Roc är med och hjälper dig hela vägen genom flera assistanssystem, de flesta av dem standard.

 • Avslappnad körning.

  T-Roc hjälper till hela vägen.

  Det är inte bara i kritiska situationer du har nytta av T-Rocs assistanssystem – i flera fall ser de till att situationerna inte blir kritiska. Några exempel: Lane Assist håller filen åt dig, den adaptiva farthållaren håller avståndet till bilen framför, Traffic Jam Assist följer automatiskt trafikrytmen i köer, och Emergency Assist varnar och stannar sedan bilen säkert om den märker att föraren inte är vid medvetande.

  Läs mer
 • Front Assist med City Emergency Braking.

  Avslappnat även när det är hektiskt.

  Någonsin önskat att du hade en co-driver som hjälpte till at hålla koll på trafiken? Som standard har T-Roc system som först varnar och sedan automatiskt nödbromsar för hinder som plötsligt dyker upp framför bilen, till exempel fotgängare.

  Läs mer
 • Park Assist parkeringshjälp.

  Börja gilla att parkera.

  Att lotsa in bilen in i en parkeringsruta kan vara tålamodsprövande. T-Roc hjälper dig att hitta en lämplig parkeringsplats och manövrerar sedan in i den.

  Läs mer
 • Blind Spot.

  Håller koll i döda vinkeln.

  T-Roc har hela tiden kontroll över områdena bakom och vid sidan av bilen. Den varnar för bilar i filen bredvid och hjälper dig när du backar ut från en parkeringsplats.

  Läs mer

Få ut mer från varje resa.

Gör det mesta av varje minut i din T-Roc. Avancerad infotainment och uppkopplade möjligheter håller dig informerad av vad som händer i omvärlden, hjälper dig att hitta rätt eller till något nytt, och ger dig din favoritmusik. Den lyssnar till och med på dig – du kan kontrollera fler funktioner med röstkommandon.

 • Uppkopplat.

  Alltid online.

  Internets alla möjligheter när du vill. Till exempel är App Connect standard, det tillåter dig att använda appar i din smartphone i bilens infotainmentsystem.

  Läs mer
 • Active Info Display.

  Precis det du behöver se.

  Glöm den vanliga hastighetsmätaren och varvräknaren. Om du väljer Active Info Display till din T-Roc får du istället för mätarna en digitalskärm som ger dig rätt information för situationen, och du kan ställa in hur du vill ha den. Överblicken blir snabbare, enklare och säkrare.

  Läs mer
 • Radio och navigation.

  På rätt kurs med god underhållning.

  Du kan välja mellan två radiosystem, vart och ett med matchande högtalare avpassade för systemet. Eller också väljer du Discover Media-navigationssystemet, som innehåller allt du kan önska när det gäller infotainment.

  Läs mer
 • Beats ljudsystem.

  Större ljudupplevelse.

  Ett system särskilt utvecklat av ljudspecialisterna på Beats Electronics. Väljer du det till din T-Roc får du en stor och kristallklar ljudupplevelse.

  Läs mer
 • Bekväm telefoni.

  Enkel kommunikation.

  Telefoni på enkelt sätt, utan sladdar och utan störningsmoment. Tillvalet Comfort betyder handsfree med hög samtalskvalitet, trådlös koppling mellan telefon och bil, och att du kan ladda telefonen trådlöst.

  Läs mer

Effektiv körupplevelse.

T-Roc levererar en hög prestationsförmåga – och om du väljer till 4MOTION fyrhjulsdrift får du grepp och kontroll på alla tänkbara underlag.

 • Prestanda.

  Känslan av effektivt använd kraft.

  Oavsett vilket av motoralternativen du väljer kommer du med T-Roc alltid långt bort från tristess. De ger gott om kraft och är samtidigt effektiva med bränslet.

  Läs mer
 • Chassi.

  Den sportiga kontakten mellan bilen och vägen.

  Den sportiga själen och köregenskaperna i T-Roc GT beror till stor del på sportchassit och den progressiva styrningen.

  Läs mer
 • 4MOTION Active Control.

  Enkelt, även när det är som tuffast.

  4MOTION Active Control kompletterar fyrhjulsdriften med avancerade förinställningar som optimerar greppet, framkomligheten och säkerheten för olika förhållanden och underlag.

  Läs mer

Nästa steg.