2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
T-Roc Sport

Nya T-Roc.

Säker i sig själv.

Uppskattar du spännande design och originalitet? T-Roc står ut med den uttrycksfulla cross-over-designen och alla möjligheterna att skapa en personlig känsla.

Från

Från

T-Roc – Ett första intryck som varar.

Om du söker uttrycksfull design, känslan av kvalitet in i minsta detalj och otaliga möjligheter att ge din bil ett personligt utseende, då ska du titta närmare på T-Roc.

 • Tvåtonslack.

  Stå ut från mängden.

  Monotoni och T-Roc är varandras motsatser. Tvåtonslacken som du kan få med Design Line är ett uttryck för bilens personlighet. I Sports Line-utförandet kan du välja mellan Black och Flash Red*.

  *Introduceras senare.

  Läs mer
 • Personlighet.

  Visa vem du är.

  På jakt efter en bil med en alldeles särskild personlighet? Bakom ratten på T-Roc får du köra en hyper-modern crossover med självsäkra linjer.

  Läs mer
 • Ljus.

  Allt ljus på dig och din bil.

  Dag som natt – strålkastarna inbyggda i fronten ger en design som syns.

  Läs mer

Plats för din livsstil.

Med komforten och utrymmet erbjuder T-Roc gott om plats för din personlighet och din livsstil. Smart designade och innovativa detaljer adderar till det, liksom oräkneliga valmöjligheter att anpassa din T-Roc till din smak.

 • Personlig touch.

  Lika individuell som du.

  Precis som du vill ha det. Du kan designa interiören i T-Roc Design Line för att passa din smak, bland annat med färgaccenter som ger den personliga touchen.

  Läs mer
 • Förarplatsen.

  Ett bra grepp om läget.

  "Välkommen in i cockpit. Här är allting uttänkt och utformad för att varje färd ska bli så komfortabel som möjligt. Med tillvalet multifunktionsratt kan du kontrollera en mängd funktioner utan att släppa ratten.

  Läs mer om
 • Utrymme.

  Sitt fint.

  Med T-Roc får du både känsla och förnuft. Trots den kompakta storleken erbjuder T-Roc gott om utrymme för passagerare och bagage. Ytterligare en fördel är att du sitter lite högre.

  Läs mer
 • Komfort.

  Gör det bekvämt för dig.

  Välkommen in i förarsätet. Luta dig tillbaka, spänn fast säkerhetsbältet och slappna av. T-Rocs förarstolar är komfortabla utan att kompromissa med körupplevelsen, och finns som med tillval vad gäller läderklädsel och kulörer. Panoramaglastaket kan öppnas eller om du vill vinklas upp i bakkant.

  Läs mer

Undvik stress.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

 • Avslappnad körning.

  T-Roc hjälper till hela vägen.

  Det är inte bara i kritiska situationer som du har nytta av assistanssystem som körfältsassistenten Lane Assist, den adaptiva farthållaren, tillvalet Traffic Jam Assist och Emergency Assist. De gör också vardagskörningen bekvämare och mer avslappnad.

  Läs mer
 • Front Assist med City Emergency Braking.

  Avslappnat i hektisk trafik.

  Någonsin önskat att du hade en co-driver som kunde hålla koll på trafiken framför åt dig? Systemet Front Assist med City Emergency Braking och fotgängaridentifiering är standard i T-Roc. Om det plötsligt dyker upp ett hinder på vägen, till exempel en fotgängare, varnar systemet, och om föraren inte reagerar gör det en nödinbromsning.

  Läs mer
 • Park Assist parkeringshjälp.

  Börja gilla att parkera.

  Att manövrera in i en parkeringsruta kan vara tålamodsprövande. Då är det bra att veta att nya T-Roc kan hjälpa dig att hitta en ledig parkeringsplats och även att parkera i den.

  Läs mer
 • Dödavinkelsensorn Blind Spot.

  T-Roc hjälper dig att byta fil och köra ut från parkeringsplatser.

  När du kör varnar dödavinkelnsensorn, Blind Spot Sensor, och Rear Traffic Alert för bilar i döda vinkeln. Systemen övervakar områdena vid sidan och bakom bilen, till exempel när du backar ut från en parkeringsplats.

  Läs mer

Få ut mer från varje resa.

Gör det mesta av varje minut i din T-Roc. Avancerad infotainment håller dig informerad om vad som händer i omvärlden, ger dig möjlighet att ringa säkert hands-free, spela din favoritmusik eller hjälpa dig hitta rätt. Den lyssnar till och med på dig – du kan kontrollera flera funktioner med röstkommandon.

 • Uppkopplat.

  Alltid online.

  Internets alla möjligheter när du vill: med tillvalen Car-Net Guide & Inform, Car-Net App-Connect and Car-Net Security & Services får du ut mer av såväl vardagen som de där extraordinära tillfällena.

  Läs mer
 • Active Info Display.

  Se precis det du behöver se.

  Analogt är förbi. Den interaktiva digitala instrumentdisplayen Active Info Display ger dig rätt information precis som du vill ha den. Överblicken blir snabbare, enklare och säkrare.

  Läs mer
 • Radio och navigation.

  På rätt kurs med god underhållning.

  I din T-Roc är det du som bestämmer vad som är på. Du kan välja mellan två radiosystem med varsina set med matchande högtalare avpassade för systemet. Eller också väljer du Discover Media-navigationssystemet, som inte lämnar mycket kvar att önska.

  Läs mer
 • Ljudsystem beats.

  Mer bas?

  Vrid på. Ett system skapat av ljudspecialisterna på Beats Electronics se till att din T-Roc ger ett överflöd av bas och en kristallklar ljudupplevelse.

  Läs mer
 • Bekväm telefoni.

  Bekväm telefoni.

  Med tillvalet Comfort telefoninterface och den sladdlösa laddningen är det enkelt att ladda telefonen, och du slipper sladdar. Och tack vare den trådlösa antennuppkopplingen får du förstklassig kvalitet i telefonsamtalen.

  Läs mer

Lika effektiv och flexibel som du.

Du förväntar dig hög prestationsförmåga – särskilt från din bil. T-Roc möter upp med tillvalet 4MOTION fyrhjulsdrift för grepp och kontroll på alla underlag, och med adaptiva chassikontrollen DCC.

 • Prestanda.

  Känslan av effektivt använd energi.

  Oavsett vilket av alla de olika motoralternativen du väljer kommer du med T-Roc alltid långt bort från tristess. Alla motorerna ger gott om kraft och är samtidigt snåla med bränsle.

  Läs mer
 • Chassi.

  Upplev den sportiga kontakten mellan bilen och vägen.

  Sportchassit och den progressiva styrningen vässar köregenskaperna och passar dig som gärna kör sportigt. Både sportchassit och den progressiva styrningen är standard i T-Roc Sport Line.

  Läs mer
 • 4MOTION Active Control.

  Lugnt, även i de tuffaste förhållandena.

  Upptäck något nytt. Du kan komplettera tillvalet 4MOTION fyrhjulsdrift med 4MOTION Active Control. Det ger dig bekvämligheten och nyttan med förprogrammerade inställningen för optimal körning på olika underlag.

  Läs mer