• Pris från749 900 kr
  • Motoreffekt286 hk
  • Dragvikt3 500 kg
  • VäxellådaTiptronic

Går sin egen väg och tar ledningen

Touareg blåser nytt liv i gatubilden. Och till de outforskade vägarna däremellan. Innovationer som elektromekaniska krängningshämmare, Matrix LED-strålkastare, eller den uppgraderade förarplatsen ”Innovision Cockpit” ändrar innebörden av att köra en SUV.

Touareg Edition X är en fullutrustad specialversion med 4MOTION fyrhjulsdrift och en mängd teknik som hjälper dig i körningen, till exempel Night Vision som upptäcker människor och djur i mörker, adaptiv luftfjädring och fjärrstyrd parkeringsvärmare.

--:--

Innovision Cockpit

Kontrollpanelen utan fysiska knappar.

Adaptiva krängningshämmare som tillval

Responsiv styrning, stabilare kurvtagning.

IQ.LIGHT – Matrix LED-strålkastare som tillval

Starkt lysande, utan att blända.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Starkt lysande, utan att blända

Oavsett om du kör i staden på dagen, på landet när det skymmer eller motorvägen på natten, så kommer IQ.LIGHT Matrix LED-strålkastarna att anpassa sig. Tack vare den dynamiska helljusassistenten så behöver du inte oroa dig för att IQ.LIGHT Matrix LED-strålkastarna ska blända dina medtrafikanter. Individuella LED-segment slås på eller av för att anpassa ljuset till körsituationen. Det gör körningen med Touareg enklare för dig, och även för dina medtrafikanter.

2.
Inom systemets gränser.

IQ.Drive & Teknik

Kontrollpanelen utan fysiska knappar

Det digitala instrumentklustret och skärmen för infotainmentsystemet bildar en böjd glasyta som vi kallar Innovision Cockpit.

• Använd genom beröring, gester eller röststyrning
• Visar funktioner med grafik och animationer
• Innehållet på startskärmen kan anpassas
• Knapparna kan programmeras fritt för favoriter och genvägar
• Möjlighet att zooma in i skärmbilden
• Styrning av navigationssystemet och infotainment med smart mobiltelefon eller surfplatta

Responsiv styrning, stabilare kurvtagning

Tillvalet adaptiva krängningshämmare1 på fram- och bakaxeln minskar krängning i kurvor. Funktionen är elektromekanisk istället för hydraulisk. Därför reagerar Touareg mer direkt på styrning, även vid låga hastigheter. Systemet förhindrar också understyrning vid sportig körning. Framhjulen trycker då inte ut bilen lika mycket mot kurvans utkant. Endast i kombination med tillvalet ”Luftfjädring och fyrhjulsstyrning”.

Bygg din bil

Fler modeller

Upptäck Volkswagens SUV-familj.

Kanske har du en stor familj som måste få plats. Kanske gillar du sporter som betyder skrymmande utrustning, kanske har du ett ställe långt ut på landet, eller också sätter du värde på en mindre bil som är smidig i stadstrafiken.Vi vet att ingen bilägare är den andra lik. Därför finns det Volkswagen SUVar i alla storlekar. Välkommen att se vilken som passar dig bäst.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.