VW Touareg parkerad i kvällssolen, fotad snett framifrån. Bakom bilen syns havet, en kvinna lutar sig mot bilen.

Nya Touareg har generöst utrymme, gott om utrustning, fyrhjulsdrift, hjälpsamma funktioner, femstjärnig säkerhet, högsta kvalitetskänsla och finns som laddhybrid.

--:--

Nya Touareg R eHybrid

En VW Touareg R eHybrid kör längs en väg kantad av berg

Den kraftfullaste versionen av Touareg är laddhybriden Touareg R eHybrid. Systemeffekten är 462 hk och vridmomentet 700 Nm.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Galleri

Uppkoppling: den digitala anslutningen till din Touareg

Med anslutningsmöjligheterna från Volkswagen får du mer bekvämlighet och underhållning. När din Touareg är ansluten till Internet och din mobiltelefon kan du nå din destination på ett mer avslappnat sätt – du behöver bara köra själv.

Bygg din bil

Välj din Nya Touareg

Välj vilken version av Touareg du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Fler modeller

Upptäck Volkswagens SUV-familj.

Kanske har du en stor familj som måste få plats. Kanske gillar du sporter som betyder skrymmande utrustning, kanske har du ett ställe långt ut på landet, eller också sätter du värde på en mindre bil som är smidig i stadstrafiken.Vi vet att ingen bilägare är den andra lik. Därför finns det Volkswagen SUVar i alla storlekar. Välkommen att se vilken som passar dig bäst.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.