En röd VW Tiguan fotad i ett svenskt skogslandskap,  med en sjö i bakgrunden.

Nya Volkswagen Tiguan. För livets alla resor.

Tiguan har under många år varit en praktisk vän på vägen för många familjer på deras resor i livet. Nu kommer den i en helt ny generation med mer utrymme, mer kvalitetskänsla och som laddhybrid med längre räckvidd. Plus mycket mer. Välkommen in för att upptäcka mer om nya Tiguan.

  • Pris från388 900 kr
  • Motoreffekt150 - 193 hk
  • Dragvikt1 800 - 2 300 kg
  • VäxellådaDSG
  • Förbrukning (WLTP)0,4, 0,5, 6,2 l/100 km

För livets alla resor. Nya Tiguan.

Livet är omväxlande och fullt av överraskningar. Nya Tiguan hjälper dig att ta dig an många utmaningar tack vare omfattande utrustning och innovativa funktioner. Nya Tiguan fascinerar med sin design med utmärkta aerodynamiska egenskaper som väcker känslor.

--:--

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Uppkoppling: Mer än bara ettor och nollor

Volkswagens utbud av anslutningsmöjligheter ger dig mer bekvämlighet och underhållning. Genom att ansluta din Tiguan till Internet och din smarta mobiltelefon kan du ta dig till din destination på ett mer avslappnat sätt – det enda du fortfarande behöver göra är att köra.

Pressen testar Tiguan

”Tiguan är en given vinnare”

Pressen testar Tiguan

”Tiguan är en given vinnare”

Nu lanseras den helt nya tredje generationen av populära Tiguan. Den kan beställas som laddhybrid, bensinare eller fyrhjulsdriven diesel. Den svenska motorpressen har provkört nya Tiguan och ger den höga betyg.

Bygg din bil

Välj din Tiguan

Välj vilken version av Tiguan du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Fler modeller

Tiguan Allspace är en SUV som tar plats och ger dig gott om utrymme. Du får ett generöst utrymme för både huvud och ben på alla 7 sittplatser och självklart ett rejält bagageutrymme.

Upptäck Volkswagens SUV-familj.

Kanske har du en stor familj som måste få plats. Kanske gillar du sporter som betyder skrymmande utrustning, kanske har du ett ställe långt ut på landet, eller också sätter du värde på en mindre bil som är smidig i stadstrafiken.Vi vet att ingen bilägare är den andra lik. Därför finns det Volkswagen SUVar i alla storlekar. Välkommen att se vilken som passar dig bäst.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.