• Pris från417 900 kr
  • Motoreffekt150 - 245 hk
  • Bagagerumsvolym760 liter
  • Dragvikt max1 800, 2 500 kg

Redo precis som du

Långt axelavstånd, som tillval med 7 sittplatser och med en högsta släpvagnsvikt på upp till 2,5 ton. Tiguan Allspace ger ditt liv flera dimensioner. För dig som har stora planer – varje dag.

Två barn sitter i en Tiguan Allspace Elegance, en flicka i andra sätesraden och en pojke i den tredje.

Rymlighet

Allt på plats

Red Tiguan Elegance with trailer on a pony farm.

Släpvagnslast och kulkoppling

Utrustad för att dra tunga laster.

A man leans against the hood of a white Tiguan Allspace R-Line, the LED matrix headlights and light bar on.

IQ.Light LED-matrisstrålkastare

Lysande utan att blända.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Design som går sin egen väg

Tiguan Allspace är verkligen stilfull. Med iögonfallande kylargrill och eleganta signaturljus utstrålar den premiumnivå. Lättmetallfälgarna understryker den sportiga drivkraften, medan de mörkröda LED-bakljusen och den obrutna reflektorlisten framhäver den kraftfulla bakre delen (från utrustningslinjen Elegance och högre). Tiguan Allspace har onekligen en djärv SUV-karaktär.

Och Tiguan Allspace R-Line blir ännu snyggare med design-paketet Black Style exteriör.

IQ.Drive & Teknik

Instrumentpanelen visar bara det du vill

Föredrar du att bara se hastigheten och körsträckan? Eller är det kanske annat som är viktigt för dig att ha lättillgängligt? Kanske en karta över resvägen? Eller titeln på den låt du lyssnar på just nu? Varför inte en kombination av alltihop? Beslutet ligger i dina händer, du kan enkelt konfigurera din högupplösta, 10 tum (26 cm) Digital Cockpit Pro, så att den blir precis som du vill ha den.