2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Tiguan
1

Tiguan.

Tiguan.

En tuff och säker SUV för tjänstebilsföraren och hela familjen. Alltid med 4MOTION fyrhjulsdrift, avancerade säkerhetssystem, hög passiv säkerhet och påkostad underhållning som standard. Tiguan kommer att göra dina jobbresor och familjens bilsemestrar både enklare, bekvämare, rymligare och roligare.

Highlights & Design.

Ett formspråk som talar till oss alla.

Utrustningsversioner.

Det finns alternativ för alla. Med låg vikt, köregenskaper och motorurval i toppklass samt inte minst ett imponerande kupéutrymme är Tiguan svårslagen i sin klass. Du kan välja mellan flera modellversioner för att din nya bil ska passa just dina anspråk och önskemål.

Motorer & Teknik.

Avancerad teknik på fyra hjul. Tiguan är en SUV som alltid svarar upp mot dina högt ställda krav. Intelligent teknologi som utvecklats för höga anspråk – det är vårt motorprogram. Vare sig du väljer bensin eller diesel är Tiguan redo att utföra dina utmaningar i vardag och på fritid. Man kliver gärna in. Och sitter gärna kvar.

Komfort & Funktion.

Du kliver gärna in. Och sitter gärna kvar. Sätter du komfort och funktion högt på önskelistan när du väljer bil är du välkommen att ta plats i Tiguan. Med den smarta klimatanläggningen, de ergonomiska stolarna och assistanssystemen som hjälper dig med de lite svårare manövrarna kommer din körupplevelse bli både bekväm och underhållande.

Säkerhet

Smarta system som skyddar. Ända sedan introduktionen av Tiguan 2007 har den varit en av klassens säkraste bilar. Med åren har säkerheten ökat och Tiguan är redan i standardutförande självfallet fylld med säkerhetsdetaljer, som ett stort antal krockkuddar, och en rad smarta och snabbtänkande assistanssystem. Allt för att du och dina passagerare ska känna er trygga på resan.

Infotainment.

Resan blir så mycket roligare. För alla i bilen. Vart du än är på väg, till jobbet, förskolan eller på bilsemester, kommer du att uppskatta de lättanvända infotainmentsystemen i din Tiguan. Systemen ger dig musikupplevelser, nyheter och lotsar dig till nya resmål medan dina passagerare är uppkopplade.

Nästa steg.