2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
1

Passat.

Passat.

Passat är en helt ny bil med toppmoderna innovationer, ypperlig komfort och överraskande mångsidighet. Passat är skapad för dig som gillar att sitta bakom ratten, som uppskattar komfort och körglädje, som kräver högsta säkerhet för maximal trygghet. Den väcker känslor som måste upplevas - känslor som utmanar det förväntade.

Från

Från

Highlights & Design.

Passat är fullt utrustad med innovationer som passar mångas individuella livsstil. Den har en stilren och tidlös formgivning toppat med en sportig elegans och dynamiska proportioner med en bred, kraftfull front, blanka kromade ribbor och avsmalnande strålkastare med effektfull LED-signatur. Passat har en låg och sportig linje och den stora bakluckan skvallrar om det generösa bagageutrymmet. Interiören är snygg med detaljerna på rätt plats. Alla funktioner är genomtänkta för att fungera optimalt tillsammans med föraren, välj mellan bland annat assisterande säkerhetssystem, sköna ljudsystem och smarta navigationssystem. Alla fem platser bjuder hög komfort med gott om utrymme för hela kroppen. Ett noga utvalt motorprogram med åtta bränslesnåla alternativ står till buds.

Utrustningsversioner.

Kombinera maximal komfort med optimal säkerhet och du har Volkswagen Passat. De fina proportionerna i designen, de åtta motoralternativen och de smarta och säkerhetshöjande assistanssystemen ger dig nästan ”allt”. Vi har också sett till att erbjuda sju utrustningsnivåer: BlueMotion, Passat, GT, GTS, GTR, GTE och Alltrack. Till varje nivå finns sedan en mängd tillval. Notera att GTE och Alltrack presenteras närmare på annan länk.