Nya Golf Sportscombi
I en klass för sig.

I generationer har Golf betytt mycket för många människor i olika skeden av livet. Den kompakta, rymliga, praktiska och körglada bilen skapade helt enkelt en ny klass som den hela tiden tar vidare genom att göra den senaste tekniken tillgänglig för många. Nu kommer nya Golf, i en hel familj modeller. Välkommen att upptäcka dem.

  • Pris från346 900 kr
  • Motoreffekt150 hk
  • Dragvikt1 500 kg
  • VäxellådaDSG
  • WLTP consumption petrol combined5,3 - 5,7 l/100km

Tillräckligt med utrymme för vad du än har i åtanke.

Mångsidig och dynamisk ger Golf Sportscombi utrymme att växa. Med tanke på att du ofta kanske har fullastade händer blir vardagen mycket smidigare med Easy Open & Close-funktionen (tillval). Med hjälp av den kan bagageutrymmet enkelt öppnas och stängas.

Uppkoppling: Mer än bara ettor och nollor

Volkswagens utbud av anslutningsmöjligheter ger dig mer bekvämlighet och underhållning. Genom att ansluta din Golf till Internet och din smarta mobiltelefon kan du ta dig till din destination på ett mer avslappnat sätt – det enda du fortfarande behöver göra är att köra.

Bygg din bil

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Fler modeller

Nya Golf

Legenden fyller 50 år.

Nya Golf GTE

Prestanda i form av nästa generations laddhybrid.

Nya Golf GTI

Klassisk prestanda i ny tappning.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.