Hästkrafter som ger dig gåshud. Golf GTI

Rebellen är tillbaka på vägarna så det förslår. Och med ännu mer körglädje och gåshud för föraren.

Golf GTI har många spännande funktioner:

VW Golf GTI interiör, vy av cockpitten, en kvinna använder infotainmentsystemet

Exteriör

Ger ett sportigt och elegant uttryck.

2.0 l TSI-motor 245 hk (180 kW)

Kraftfull. Sportig. Vältränad.

Interiör

Njut av en härligt sportig bekvämlighet.

Exteriör

Ger ett sportigt och elegant uttryck

När det är en röd linje tvärs över fronten och kylargrillen har honungskakedesign och svarta luftintag, då kan det bara betyda en sak: GTI. Smala LED-strålkastare, en slående kraftfull stötfångare och utökade sidokjolar ger den legendariska bilen ett ännu sportigare utseende. Baktill finns takspoiler, förkromade avgasrör och LED-bakljus som fullbordar den imponerande uppenbarelsen.

Teknik

Kraftfull. Sportig. Vältränad.

Med sin 2,0-liters TSI-motor levererar den kompakta sportbilen imponerande 180 kW (245 hk) som gör att du rusar fram från 0 till 100 km/h på 6,4 sekunder, och som ger en toppfart på 250 km/h (reglerad). På kurviga vägar får du en hjälpande hand från den främre differentialspärren, som stabiliserar din Golf GTI om den slirar och hjälper dig att behålla kontrollen. Vartän du är på väg, kan du få ut mesta möjliga av resan med den här kraftfulla motorn.

Interiör

Utsidan: Snabbt tempo. 
Insidan: Koppla av.

Alla komponenter inuti Golf GTI är noggrant anpassade till varandra för att ge bilen sitt distinkta och sportiga utseende. Det här syns tydligt på exempelvis pedalerna i rostfritt stål, dekorlisterna, det broderade märket och det svarta innertaket. Omgivningsbelysningen skapar ljuspunkter på rätt ställen. Ännu tydligare blir det att den digitala framtiden har anlänt till förarplatsen och mittkonsolen. Där dominerar de högupplösta bildskärmarna och de flesta funktionerna kan styras med fingertopparna, med känsliga digitala skjutreglage och digitala knappar. Se och absolut röra.