Charlotte Kalla VW Touareg R
Charlotte Kalla VW Touareg R
Charlotte Kalla VW Touareg R

Laddade för vintern. 

Våra laddbara bilar påminner en hel del om åkarna i svenska längdlandslaget. De kan konsten att hushålla med energin, och samtidigt leverera gott om kraft när det verkligen behövs. De har generöst utrymme för sportutrustningen och förmånsvärdena är verkligen förmånliga. Och om du väljer elavtalet Volkswagen Förnybar El ingår fri laddning där hemma i tre år.

Touareg R laddhybrid i vinterlandskap

Nya Touareg R laddhybrid.

Vår senaste laddhybrid Touareg R är lika taggad på vintern som längdlandslaget. Den gör vintern ännu mer njutbar med kraften från de 462 hästkrafterna, fyrhjulsdriften, utrymmet, släpvagnsvikten upp till 3,5 ton och en mängd smarta funktioner. Dessutom är förbrukningen låg och du kan köra upp till 47 km på el. Med Business Lease som finansieringsalternativ ingår dragpaket med dragkrok och backkamera.

Bygg din Touareg R
Läs mer om Touareg R
Business Lease1 exkl. moms från 9 595 kr/månad inkl. försäkring och service.
Förmånsvärde från 4 760 kr/månad.

VW Arteon Shooting Brake eHybrid i vinterlandskap

Nya Arteon Shooting Brake laddhybrid.

Arteon Shooting Brake eHybrid assisterar dig i körningen, undviker farliga situationer och anpassar instrumenteringen som du vill ha den. Dessutom kör du långt med låg förbrukning och klarar av vardagspendlingen helt på el upp till 61 km. Med Business Lease som finansieringsalternativ ingår dragpaket med dragkrok och backkamera.

Bygg din Arteon Shooting Brake eHybrid
Läs mer om Arteon Shooting Brake eHybrid
Business Lease1 exkl. moms från 4 995 kr/månad inkl. försäkring och service.
Förmånsvärde från 2 311 kr/månad.

VW Tiguan i vinterlandskap

Nya Tiguan laddhybrid.

Tiguan eHybrid är anpassad för många av behoven som en aktiv familj har – den har gott om utrymme, komfort, uppkoppling, körassistans och kan dra upp till 1,8 ton släp. Dessutom kör du långt med låg förbrukning och vardagspendlingen klarar du av helt på el med räckvidd upp till 49 km. Med Business Lease som finansieringsalternativ ingår dragpaket med dragkrok och backkamera.

Bygg din Tiguan eHybrid
Läs mer om Tiguan eHybrid
Business Lease1 exkl. moms från 4 795 kr/månad inkl. försäkring och service.
Förmånsvärde från 1 819 kr/månad.

VW Passat GTE Sportscombi

Passat Sportscombi GTE laddhybrid.

Med Passat GTE kör du långt med låg förbrukning och kommer upp till 61 km på el – perfekt för vardagspendlingen. Den är alltid uppkopplad, navigation och avancerade säkerhetssystem är standard och den kan dra upp till 1,6 ton tunga släp. Med Business Lease som finansieringsalternativ ingår dragpaket med dragkrok och backkamera.

Bygg din Passat Sportscombi GTE
Läs mer om Passat Sportscombi GTE
Business Lease1 exkl. moms från 5 345 kr/månad inkl. försäkring och service.
Förmånsvärde från 1 746 kr/månad.

VW ID.3 i vinterlandskap

ID.3. 100 % el.

Med upp till 54 mil mellan laddningarna behöver du inte oroa dig för räckvidden. Nya ID.3 är tyst, rymlig och komfortabel, underhållande på vägen och är utrustad med smarta lösningar som hjälper dig att köra. ID.3 byggs koldioxidneutralt och blev Sveriges populäraste elbil 2020. Och utsedd till Årets Elbil av föreningen ElBil Sverige och tidningen Elbilen.

Bygg din ID.3
Läs mer om ID.3
Business Lease1 exkl. moms från 3 770 kr/månad inkl. försäkring och service.
Förmånsvärde från 1 620 kr/månad.

VW Golf GTE

Nya Golf GTE laddhybrid.

Golf GTE har massor av körglädje och kraft – 245 hk. Samtidigt är förbrukningen låg och du kan köra helt på el upp till 64 km. Dessutom har den en helt ny användarvänlig förarmiljö med mer skärmar än knappar, avancerade säkerhetssystem och mer uppkoppling än någonsin.

Bygg din Golf GTE
Läs mer om Golf GTE
Business Lease1 exkl. moms från 4 895 kr/månad inkl. försäkring och service.
Förmånsvärde från 1 880 kr/månad.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..