En person sitter i förarsätet på en stillastående T-Cross med dörren öppen och tittar på en mobil

Starta VW Connect och We Connect

Starta VW Connect och We Connect

Att spara tid, hålla sig välinformerad och avslappnad – det är en fråga om inställning. De smarta guiderna från VW Connect och We Connect känner till dina personliga vanor och gör ditt liv enklare när du har det hektiskt. Övertyga dig själv.

Bara några steg och din bil blir uppkopplad

Observera att för att kunna använda onlinetjänsterna krävs ett användarkonto där du skapar ett personligt Volkswagen ID och tecknar även ett separat avtal med Volkswagen AG för att kunna anvädanda de mobila onlinetjänsterna.

--:--

Hur du använder VW Connect eller We Connect i din Volkswagen

Följande instruktioner leder dig steg för steg genom aktiveringsprocessen för att koppla upp dig mot din Volkswagen

Volkswagen-appen

Ladda ner Volkswagen-appen

Samla alla fördelar med VW Connect, We Connect och Car-Net i samma app. Ladda ner appen Volkswagen” till din mobil och koppla den till bilen.

Ladda ner Volkswagen-appen i App StoreOpens an external link

Ladda ner Volkswagen-appen i Play StoreOpens an external link

Invändig vy av en Passat med 4 personer som visar infotainmentsystemet samt det skjut- och tiltbart panoramataket

Always on med datapaketen från Cubic Telecom

Få snabbt internet till din Volkswagen - enkelt och bekvämt

Detta kan också intressera dig

Onlinetjänsterna. Så gör vi din Volkswagen till en uppkopplad bil.

På så sätt kommer du mer avslappnat genom dagen. Med onlinetjänsterna från Car-Net.

Har du frågor? Snabba svar eller personlig rådgivning gällande våra digitala tjänster hittar du här.

Villkor från Volkswagen

1.

För att kunna använda VW Connect-/ We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på VW Connect/We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat VW Connect-/ VW Connect Plus- eller We Connect-/ We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen” (tillgänglig i App Store och Google Play Store). För VW Connect Plus/ We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter att du har mottagit ditt fordon att registrera fordonet på www.myvolkswagen.net eller med appen Volkswagen” och använda tjänsterna under hela den avtalade kostnadsfria perioden. 

För kunder med VW Connect och VW Connect Plus: De mobila onlinetjänsterna kan användas via en integrerad internetanslutning. Datapaket för att använda webbradio, wifi-hotspot och Alexa, i den mån dessa tjänster finns tillgängliga, kan köpas från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas inom täckningsområdet i flera europeiska länder. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare. Information om villkor priser och vilka länder som stöds hittar du på vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio, wifi-hotspot och Alexa, i den mån dessa tjänster finns tillgängliga, via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil Wifi-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänst/funktion endast tillgänglig med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.

För kunder med We Connect och We Connect Plus: De mobila onlinetjänsterna kan användas via en integrerad internetanslutning. Datapaket för att använda streaming-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car-appar samt wifi-hotspot kan köpas från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas inom täckningsområdet i flera europeiska länder. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare. Information om villkor priser och vilka länder som stöds hittar du på vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda dessa tjänster via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil wifi-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.

För att använda den kostnadsfria appen Volkswagen” behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör.     Vilka tjänster som ingår i paketen VW Connect och VW Connect Plus eller We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Mer information finns på connect.volkswagen.com och hos din Volkswagen-partner. Kontakta din mobiloperatör för information om gällande villkor för ditt mobilabonnemang. 

Bilden kan avvika från svensk standard.
Varje Volkswagenpartner är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID.3, ID.4, ID.5 och ID.7 som säljs genom en agentmodell).