Aktivering av Car-Net1

Här får du reda på hur du aktiverar dina mobila onlinetjänster via We Connect-appen.

Så här aktiverar du Car-Net

Med Car-Net kommer du mer avslappnat genom dagen. Här hittar du instruktioner för att aktivera onlinetjänsterna i Car-Net i din Volkswagen samt för att aktivera Car-Net e-Remote i din e-up! (Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 14,8- 14,4; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.)2.

Vill du få reda på om din fordonsmodell är utrustad med Car-Net eller We Connect? Klicka här för att komma till kompatibilitetskontrollenOpens an external link

Aktivera Car-Net via We Connect-appen

Aktivera Car-Net via We Connect-appen

Aktivering med We Connect-appen. Aktivera de mobila onlinetjänsterna från Volkswagen bekvämt med hjälp av din smartphone: Med We Connect-app skapar du ett användarkonto enkelt och snabbt samt får ta del av de mobila onlinetjänsterna i ditt fordon.

I den här skriftliga instruktionen visar vi dig de enskilda stegen som är nödvändiga för detta.

 

En kvinna sitter på en mur ovanför en parkerad e-up! och tittar in i kameran
2,3,4
3.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 14,8- 14,4; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Aktivera e-Remote i din e-up! 

Car-Net e-Remote erbjuder bekväm tillgång till de viktigaste funktionerna i din e-up!. Hur du aktiverar onlinetjänsterna i e-Remote i din e-up! ser du i våra steg-för-steg-instruktioner.

--:--

Upprätta en internetanslutning

Upprätta en Internet-anslutning För att kunna använda alla fördelar med de mobila onlinetjänsterna behöver du förutom en aktiv Car-Net-licens även en internetanslutning i bilen. Olika möjligheter står till förfogande för detta beroende på utrustning. Videon presenterar dem och visar de enskilda stegen.

Om du vill läsa om dem en gång till hittar du en skriftlig anvisning i det följande som du kan ladda ned.

Detta kan också intressera dig