VW Passat parkerad vid en strand fotad snett bakifrån.

Premiär för den nionde generationen av Passat. Fokus ligger på kraftfull aerodynamisk design, nya högeffektiva drivlinor, hög kvalitet, och mycket ny teknik.

  • Pris från437 900 kr
  • Motoreffekt150 - 193 hk
  • Dragvikt1 600 - 2 200 kg

Business i ny tappning

Det finns många aspekter på framgång. Men det är ofta detaljer i vardagen som gör skillnad. Som att anlända avslappnad till sin destination – oavsett om det är en affärslunch eller fotbollsträning för barnen. Nya Passat, som för övrigt i framtiden bara kommer att finnas i kombiversion, erbjuder dig nu mer utrymme än någonsin tidigare och imponerar med sin sportiga design, höga komfortnivå och innovativa teknik.

Köpa & Äga

Introduktionserbjudande

Nya Passat

Introduktionserbjudande

Nya Passat

Just nu har vi ett förmånligt introduktionserbjudande på nya Passat. Där ingår bland annat Drag- och Värmepaket (värde upp till 27.900kr).

Intrduktionserbjudandet gäller till och med 30/6-2024

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Pressen testar Passat

”Passat prickar rätt”  

Pressen testar Passat

”Passat prickar rätt”  

Den svenska motorpressen har nu provkört helt nya Passat. Nya generationen av den populära familjebilen får fina omdömen främst vad gäller köregenskaper, komfort, utrymmen och prisvärdhet.

Bygg din bil

Välj din Passat

Välj vilken version av Passat du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Fler modeller

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.