Ännu mer Golf!

En rymlig kombi med tydlig attityd. Fyrhjulsdriften 4MOTION är standard tillsammans med DSG-växellåda med dubbla kopplingar. Det gör den till en trygg bil för svenska förhållanden.

Bakänden på en Golf Alltrack.

Design

Dynamisk även vid stillastående.

4MOTION

Tar dig framåt. 4MOTION fyrhjulsdrift.

Interiör

Upptäck utrymmet.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Kvinna kliver ur VW Golf Alltrack

Exteriör – Dynamisk även vid stillastående.

Golf Alltracks svarta kylargrill med en matt kromlist och Alltrack-beteckning signalerar en förmåga att klara äventyr. Svarta skärmbreddare i kombination med de Alltrack-specifika 17-tumsfälgarna Ronda eller 18-tums Mount Vernon-fälgar som tillval, tydliggör bilens terrängförmåga. Den silverfärgade takrelingen smälter in i den eleganta taklinjen. Du har möjlighet att transportera det du behöver både på taket och ett påkopplat släp om du väljer till dragkrok som tillval.

Interiör Golf Alltrack

Interiör och utrymme –  Det finns ett inomhus även ute i naturen

Golf Alltracks interiör ger dig många möjligheter. Den praktiska multifunktionsratten i läder, de bekväma sätena med sätesklädseln 7 Summits, pedalerna i rostfritt stål och de speciella ”Tracks”-detaljerna på instrumentpanelen och dörrarna understryker det robusta och sportiga utseendet. Och för att se till att du är på rätt väg även när du är utanför de stora vägarna kan du navigera med hjälp av Digital Cockpit Pro och färgskärmen på 10 tum.

Bagageutrymmet i Volkswagen Golf Alltrack

IQ.Drive & Teknik

Drivlina och fyrhjulsdrift –  In med fyrhjulsdriften

Golf Alltrack tar dig dit du vill, även om det innebär svåra väglag. Bilen kan klara ojämna, moddiga och besvärliga väglag till synes utan någon ansträngning. Motorkraften fördelas till alla fyra hjulen efter behov, tack vare 4MOTION fyrhjulsdrift. Det betyder att varje hjul anpassar sig till underlaget på en millisekund, vilket avsevärt minskar risken att hjulet börjar spinna. Därigenom får Golf Alltrack alltid bra dragförmåga under nästan alla körförhållanden.

Offroadläge i VW Golf Alltrack

Tanka diesel med mindre klimatpåverkan

Väljer du en dieselmotor till din bil är det nu möjligt att tanka med HVO100 som är ett syntetiskt förnybart dieselbränsle med samma egenskaper som vanlig diesel. Det bidrar till att minska klimatutsläppen jämfört med fossila bränslen. HVO100 har nedsatt energi- och koldioxidskatt och finns idag på mer än 200 tankställen.

Bygg din bil

Välj din Golf Alltrack

Välj vilken version av Golf Sportscombi du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Modellerna som är märkta med "Endast lagerbilar" hittar du på vår lagerbilssida, följ länken nedan.

Frågor & Svar om Golf Alltrack

Fler modeller

Golf Sportscombi. Mer rum för familjen.

Låt familjelivet ta lite mer plats. Med större bagageutrymme och rymligare kupé är den beredd att ta dig ut på nya upplevelser i staden, på landet, i skogen – eller på expeditionerna till affären. 

Tåliga och pålitliga. Våra fyrhjulsdrivna bilar.

Våra fyrhjulsdrivna bilar är tåliga och pålitliga, gjorda för att klara de mest krävande och besvärliga väglag och körförutsättningar. Samtidigt är de bekväma, välutrustade och rymliga.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.