2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image
1

Golf Sportscombi.

Golf Sportscombi.

Volkswagen Golf står högt på mångas önskelistor och är bilmodellen som sensationellt sålde bäst i Sverige 2016! En av hemligheterna bakom denna sensation är det faktum att de flesta kan hitta just sin favorit i modellprogrammet. Att Sportscombi-versionen är populär i Golf-programmet är lätt att förstå. Den är tydligt attraktiv och är försedd med många åtråvärda egenskaper som hög säkerhetsnivå, seriöst miljöansvar och komfortabel utrustning. En snygg, sportig och modern kombi med massor av praktiska fördelar som passar både familjer och tjänstebilsförare. Hoppa in och tag gott om plats.

Highlights & Design.

Den svepande sidolinjen är perfekt avvägd och ger tillsammans med de snygga lättmetallfälgarna och den snygga takrelingen Golf Sportscombi en smakfull och sportig framtoning. Vare sig man ser Golf Sportscombi framifrån, bakifrån eller från sidan är det väl avpassade och dynamiska former. Den karakteristiska fronten med den tilltalande grillen och de snygga smala strålkastarna med integrerade varselljus och blinkers är tydlig Volkswagenkaraktär. Interiören är genomtänkt och dukar upp med bekväma komfortstolar, ett imponerande infotainmentsystem, som delvis kan styras från multifunktionsratten i läder. Välj mellan flera snygga tåliga klädslar och dekorpaneler som höjer trivseln.

Utrustningsversioner.

Det är inte helt enkelt att bestämma sig när det gäller val av Golf Sportscombi, utrustningsnivån ligger högt redan från grundversionen. Du upptäcker snabbt att det ändå vore ganska trevligt att kliva upp till den vassare GT-modellen eller den ännu starkare Golf Alltrack som driver på alla hjul med 4MOTION. Drömbilen för många är nog ändå Golf Sportscombi R. 300 hästkrafter, fyrhjulsdrift och ivriga sportgener rakt genom hela bilen, från lågprofildäck till takantenn!

Motorer & Teknik.

Golf-programmet erbjuder karosser i flera former, en mängd utrustningsversioner och flera motoralternativ. Volkswagen utvecklar smarta och praktiska funktioner som ska fungera och öka körglädje, säkerhet och komfort i alla bilar. Oberoende av vilken version Golf Sportscombi du väljer ingår redan från grundversionen en mängd säkerhetshöjande detaljer och komfortökande finesser. Sedan är det bara att välja vilken av våra energieffektiva motorer, diesel-, bensin-, bioetanol- eller gasdrivna, som passar dig bäst. Alla varianter är både effektivare och bränslesnålare än tidigare. Hur väl utrustad din Golf Sportscombi är beror på vilken modellversion du väljer.

Komfort & Funktion.

Den är snygg och utstrålar kraft och sportiga gener. Golf Sportcombi har vuxit sedan förra generationen och är nu en av de rymligare i klassen. Sedd från utsidan har Sportscombi uppenbar Golf-design som från B-stolparna och bakåt växlar över till en elegant lätt sluttande linje. Den snygga fronten är tydligt Volkswagen och detsamma gäller bakdelen med den generösa bakluckan. Eftersom hjulbasen har ökat något har utrymmet för passagerare och bagage ökat. De åkande i baksätet kan sträcka på benen och för lasten finns det gott om plats, hela 605 liter upp till de bakre ryggstöden och fäller du dessa helt ökar det till 1620 liter. Det stora panoramasoltaket (tillval) kan öppnas och släpper in mängder av ljus och luft. Alla åker i ergonomiska säten och som tillval fram finns sportstolen ergoActive. Multifunktionsratten är klädd i läder. Som tillval finns både eluppvärmd ratt och vindruta. Den senare har inga synliga eltrådar och fungerar dessutom värmeavvisande heta dagar.

Säkerhet.

Volkswagen sätter säkerheten högt på dagordningen och sedan länge har Golf varit en av de säkraste bilarna i klassen. I Golf Sportscombi ingår många säkerhetssystem redan i grundversionen som t.ex. Pre-Crash som spänner säkerhetsbälten och stänger fönster innan olyckan är ett faktum, adaptiv farthållare ACC som håller avstånd till bilen framför och dessutom ingå City Emergency Brake med Front Assist som också håller området framför bilen under uppsikt och hjälper till att undvika eventuella olyckor. Sedan kan man välja till en rad olika säkerhetsdetaljer som tillval. Konstruktionen runt de åkande i Golf Sportscombi är solid och mycket hållfast och kompletteras av ett flertal krockkuddar.

Infotainment.

Varje dag, varje resa, kort eller lång kommer du att uppskatta de lättanvända infotainmentsystemen i din Golf Sportscombi. De fantastiska systemen som ger dig musikupplevelser, läser upp nyheter och lotsar dig till nya resmål medan dina passagerare kan vara uppkopplade. Toppmoderna systemet i grundmodellen, Radio Composition Media, är riktigt bra och sedan kan du bygga vidare till ditt önskemål uppnås.

Nästa steg.