Låt familjelivet ta mer plats

Nya Golf Sportscombi handlar helt enkelt om att låta familjelivet ta lite mer plats. Med större bagageutrymme och rymligare kupé är den beredd att ta dig ut på nya upplevelser i staden, på landet, i skogen – eller på expeditionerna till affären. Den har också ständig uppkoppling och mer digitala möjligheter, samt lägre förbrukning bland annat tack vare mildhybridteknik. 

Golf Sportscombi har många spännande funktioner:

Ett barn framför VW Golf Portscombi

Bagageutrymme och Easy Open

Öppnar dörrar. Och nya möjligheter.

Travel Assist

Håller dig i rätt körfält. Och andra på avstånd.

Instrumentpanelen ”Digital Cockpit"

Digitala funktioner. För nya möjligheter.

Rymlighet

Öppnar dörrar. Och nya möjligheter.

Vardagen är full av utmaningar. Hur ofta har du till exempel stått vid bakluckan på bilen med matkassar i båda händerna? Med tillvalet ”Easy Open” behöver du bara röra din fot lite lätt under bakre stötfångaren för att öppna bakluckan.

Bagageutrymmet har en generös lastvolym på upp till 1642 liter och ett höjdjusterbart, flexibelt lastrumsgolv. Den låga lasttröskeln gör det också enkelt att lyfta in kassar och påsar när du handlar. För att stänga luckan trycker du bara på den inre knappen, så glider bakluckan ljudlöst tillbaka i stängt läge.

Digital bekvämlighet

Digitala funktioner för nya möjligheter.

I kombination med navigationssystemet Discover Pro kan den digitala mätartavlan Pro uppgraderas till Innovision. Det innebär att båda skärmarna på 10" (25,4 cm), kan slås ihop till en enda.

Resultatet blir en stor liggande skärmyta som inte bara rymmer klassiska instrument som varvtalsmätare och hastighetsmätare utan också viktig fordonsdata med ännu tydligare och mer detaljerad visning. Du kan också lägga till dina favoritfunktioner till hemskärmen på samma sätt som på en mobiltelefon.

Förarassistanssystem

Tänk dig en förutseende bil

Standardutrustningen Car2X är en funktion som ger föraren viktig information, inklusive varningar om vägarbeten eller utryckningsfordon. Car2X-tekniken använder WiFi (pWLAN) för att skicka meddelanden.

Längre fram kommer det även vara möjligt att välja till ACC adaptiv farthållare med Car2X som ger föraren en stor mängd information och dessutom aktivt kan ingripa i händelse av en nödsituation, exempelvis om det uppstår hinder på vägen på grund av en trafikstockning. Permanent datautbyte sker även det med WiFi (pWLAN).

1.
Inom systemets gränser.

Läs mer om Golf Sportscombi

Översikt

Nu är den här – nya Golf Alltrack

Dynamisk även vid stillastående.

Den svarta kylargrillen hos nya Golf Alltrack, med sin matta kromlist och Alltrack-text, antyder äventyrslusta redan vid första anblicken. Mattsvarta hjulhus med skärmbreddare kombinerade med de speciella Alltrack-fälgarna, 17" ”Ronda” lättmetallfälgar eller tillvalet 18" ”Mount Vernom” lättmetallfälgar, understryker att det här är en bil som tål tuffa tag. Den silverfärgade takrelingen är elegant integrerad i taklinjen och ger dig tillsammans med dragkroken full frihet att transportera allt du behöver för ett riktigt äventyr.

Välj din Golf Sportscombi

Välj vilken version av Golf Sportscombi du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.

Vill du läsa mer om Golf Sportscombi?

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.