En man och ett barn står lutade mot VW Golf Sportscombi.
1

Golf Sportscombi.
Mer rum för familjen.

  • Pris från322 900 kr
  • WLTP-förbrukning bensin blandad5,5 - 5,8 l/100km
  • Motoreffekt116 - 150 hk
  • Dragvikt Upp till1 500 kg

Låt familjelivet ta mer plats

Golf Sportscombi handlar helt enkelt om att låta familjelivet ta lite mer plats. Med större bagageutrymme och rymligare kupé är den beredd att ta dig ut på nya upplevelser i staden, på landet, i skogen – eller på expeditionerna till affären. Den har också ständig uppkoppling och mer digitala möjligheter, samt lägre förbrukning bland annat tack vare mildhybridteknik. 

Ett barn framför VW Golf Portscombi

Bagageutrymme och Easy Open

Öppnar dörrar. Och nya möjligheter.

Travel Assist

Håller dig i rätt körfält. Och andra på avstånd.

Instrumentpanelen ”Digital Cockpit"

Digitala funktioner. För nya möjligheter.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Framsynt och praktiskt.

Golf Sportscombi har allt för att uppfylla dina behov både när det gäller utrymme och digital utrustning. Med Digital Cockpit Pro får du all viktig information på den 10 tum stora färgskärmen som ingår som standard. Du kan till exempel välja hastighetsmätare, navigeringskarta eller önskad radiostation. Att hålla allt du behöver inom synhåll är enkelt. Det flyttbara baksätet och generösa bagageutrymme ger dig stor flexibilitet.

Designen i Golf Sportscombi

Översikt

IQ.Drive & Teknik

Digitala funktioner för nya möjligheter.

I kombination med navigationssystemet Discover Pro kan den digitala mätartavlan Pro uppgraderas till Innovision. Det innebär att båda skärmarna på 10" (25,4 cm), kan slås ihop till en enda.

Resultatet blir en stor liggande skärmyta som inte bara rymmer klassiska instrument som varvtalsmätare och hastighetsmätare utan också viktig fordonsdata med ännu tydligare och mer detaljerad visning. Du kan också lägga till dina favoritfunktioner till hemskärmen på samma sätt som på en mobiltelefon.

Kommunicera med andra bilar via Car2X

Trafikvarning ger föraren användbar information om exempelvis vägarbete eller utryckande räddningsfordon. Car2X-tekniken använder WiFi för att kommunicera (pWLAN).

Tekniken i Golf Sportscombi

Översikt

Bygg din bil

App:ar & Tillbehör

Golf Sportscombi. Uppkopplad mot världen.

Med en mängd We Connect-tjänster tillgängliga får du full uppkoppling redan från början. När du väl har slutfört aktiveringsprocessen och loggat in med ditt Volkswagen-ID är det otroligt enkelt att använda våra kostnadsfria, innovativa onlinetjänster. We Connect* gör inte bara din vardag med din Volkswagen trevligare, utan också bekvämare. Det ger dig tillgång till viktig fordonsinformation och erbjuder värdefull bekvämlighet med exempelvis servicebokning. Dessutom kan du använda din mobiltelefon som mobilnyckel om du vill, så att du kan öppna och starta din Golf Sportscombi utan att behöva leta efter bilnyckeln**. Och med We Connect-appen för din smarta mobiltelefon kan du hålla koll på viktiga data om din Volkswagen även när du inte sitter i bilen. Kontrollera till exempel den kvarvarande räckvidden eller om alla dörrar och fönster är stängda.


*För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter överföring av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet med We Connect ID-appen och använda tjänsterna i We Connect Start under hela den kostnadsfria perioden.
Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning. För att använda den kostnadsfria We Connect ID-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör.  Tillgängligheten av individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden.

**Endast tillgänglig med tillvalet ”Discover Pro” navigationssystem och i kombination med appen We Connect samt med telefonmodeller med NF-teknologi för att hantera säkerhetsprotokollet som krävs för att hantera upplåsningsfunktioner. Efter köp av funktionen, och inom de fyra första åren efter att ha tecknat ett We Connect-avtal, kan du begära ut fem mobilnycklar. Om du vill ge en av dina mobilnycklar till en annan person, måste avsändarens identitet kontrolleras med Volkswagens Ident-process. Efter installation på en kompatibel mobiltelefon är mobilnyckeln giltig på den specifika enheten under ett år.

 

Frågor & Svar om Golf Sportscombi

Fler modeller

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.