Pris från
382 900kr
Motoreffekt
200hk
Dragvikt
2 000kg
Växellåda
DSG

Ännu mer Golf!

En rymlig kombi med tydlig attityd. Fyrhjulsdriften 4MOTION är standard tillsammans med DSG-växellåda med dubbla kopplingar. Det gör den till en trygg bil för svenska förhållanden.

Testrapporter & Omdömen

Köpa & Äga

Exteriör & Interiör

Kvinna kliver ur VW Golf Alltrack

Exteriör – Dynamisk även vid stillastående.

Den svarta kylargrillen hos nya Golf Alltrack, med sin matta kromlist och Alltrack-text, antyder äventyrslusta redan vid första anblicken. Mattsvarta hjulhus med skärmbreddare kombinerade med de speciella Alltrack-fälgarna, 17" ”Ronda” lättmetallfälgar eller tillvalet 18" ”Mount Vernom” lättmetallfälgar, understryker att det här är en bil som tål tuffa tag. Den silverfärgade takrelingen är elegant integrerad i taklinjen och ger dig tillsammans med dragkroken full frihet att transportera allt du behöver för ett riktigt äventyr.

Interiör Golf Alltrack

Interiör och utrymme –  Det finns ett inomhus även ute i naturen

Förberedd för många roliga äventyr. Nya Alltrack har många möjligheter invändigt. Bilens sportiga, kraftfulla utseende framhävs bland annat av den praktiska multifunktionsratten i läder, bekväma säten med ”7 Summits” sätesklädsel med den speciella logotypen, iögonfallande pedaler i rostfritt stål och den eleganta, borstade dekorlisten ”Nature Cross” på instrumentpanelen och dörrarnas insida. Mitt i blickfånget finns också den stora, 25,4 cm (10") färgpekskärmen med digital mätartavla.

Bagageutrymmet i Volkswagen Golf Alltrack

IQ.Drive & Teknik

Drivlina och fyrhjulsdrift –  In med fyrhjulsdriften

Golf Alltrack tar dig dit du vill, även om det innebär svåra väglag. Bilen kan klara ojämna, moddiga och besvärliga väglag till synes utan någon ansträngning. Motorkraften fördelas till alla fyra hjulen efter behov, tack vare 4MOTION fyrhjulsdrift. Det betyder att varje hjul anpassar sig till underlaget på en millisekund, vilket avsevärt minskar risken att hjulet börjar spinna. Därigenom får Golf Alltrack alltid bra dragförmåga under nästan alla körförhållanden.

Offroadläge i VW Golf Alltrack

Tanka diesel med mindre klimatpåverkan

Väljer du en dieselmotor till din bil är det nu möjligt att tanka med HVO100 som är ett syntetiskt förnybart dieselbränsle med samma egenskaper som vanlig diesel. Det bidrar till att minska klimatutsläppen jämfört med fossila bränslen. HVO100 har nedsatt energi- och koldioxidskatt och finns idag på mer än 200 tankställen.

Bygg din bil

App:ar & Tillbehör

Fler modeller

Nya Golf Sportscombi. Mer rum för familjen.

Låt familjelivet ta lite mer plats. Med större bagageutrymme och rymligare kupé är den beredd att ta dig ut på nya upplevelser i staden, på landet, i skogen – eller på expeditionerna till affären. 

Tåliga och pålitliga. Våra fyrhjulsdrivna bilar.

Våra fyrhjulsdrivna bilar är tåliga och pålitliga, gjorda för att klara de mest krävande och besvärliga väglag och körförutsättningar. Samtidigt är de bekväma, välutrustade och rymliga.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.