2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Volkswagen Försäkring.

Bilförsäkring med en unik kombination av fördelar och generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Volkswagen Originaldelar av auktoriserad Volkswagenverkstad. Om bilen har fabriksmonterat originallarm krävs ingen självrisk vid stöld i bilen. Dessutom ges ersättning utan maxgräns för däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning.

Fördelar med Volkswagen Försäkring.

Attraktivt helhetserbjudande.

Om du kombinerar Volkswagen Bilförsäkring med märkesfinansieringen ges rabatt på försäkringspremien, dessutom följer den finansieringens avtalstid. För ett attraktivt helhetserbjudande kombinera även med Volkswagen Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

Fakta om Volkswagen Försäkring.

Mer information
För mer information om Volkswagen Bilförsäkring, besök vår webbplats, eller ring oss dygnet runt på 0770-110 140.

Kundtjänst
Volkswagen Försäkring erbjuder snabb och smidig skadehantering som hanterar både vagnskadegaranti och märkesförsäkring – en kontakt och telefonnummer för alla stöld- och skadeärenden, dygnet runt - 0770-110 140.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.