2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Volkswagen Försäkring.

Det ska vara enkelt att ha och köra en Volkswagen. Därför erbjuder vi en bilförsäkring med en unik kombination av fördelar och generösa ersättningsnivåer. Om din bil råkar ut för en skada görs reparationen självklart av experterna hos en auktoriserad Volkswagenverkstad, lika självklart med Volkswagen Originaldelar. Har bilen ett fabriksmonterat originallarm krävs ingen självrisk vid stöld i bilen, och dessutom ges ersättning utan maxgräns för däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning. Det är bara några av fördelarna – se fler av dem nedan. 

Fördelar med Volkswagen Försäkring.

*Gäller ej vid privatleasing. Fullständiga villkor finns på volkswagenbilforsakring.se.

Fler fördelar.

Attraktivt helhetserbjudande.

Om du kombinerar Volkswagen Bilförsäkring med märkesfinansieringen ges rabatt på försäkringspremien, dessutom följer den finansieringens avtalstid. För ett attraktivt helhetserbjudande kombinera även med Volkswagen Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

image

Fakta om Volkswagen Försäkring.

Mer information
För mer information om Volkswagen Bilförsäkring, besök vår webbplats, eller ring oss dygnet runt på 0770-110 140.

Kundtjänst
Volkswagen Försäkring erbjuder snabb och smidig skadehantering som hanterar både vagnskadegaranti och märkesförsäkring – en kontakt och telefonnummer för alla stöld- och skadeärenden, dygnet runt - 0770-110 140.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.