2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Service.

Volkswagen Service – personligt och tryggt.

Din Volkswagen är konstruerad för att fungera friktionsfritt i många år. Så låt de som kan din bil bäst ta hand om den när det är dags för service. Det mår din Volkswagen allra bäst av.
Volkswagen Service är särskilt utformad för dig och din Volkswagen. Våra servicemekaniker och medarbetare är inte bara specialutbildade på din Volkswagen, de har också alla de specialverktyg som krävs för att ta hand om din bil på exakt rätt sätt. Det innebär att varje service är tidseffektivt och korrekt utförd av experter som vet vad de gör. Det tror vi att du och din Volkswagen uppskattar, både på kort och lång sikt.

image

Anlita en expert på din Volkswagen när det är dags för service.

Bara en expert kan sin sak till 100 procent. Våra servicemekaniker är experter på just din Volkswagen. Det innebär att din bil alltid får bästa möjliga tillsyn och omsorg under ett servicetillfälle. Volkswagens servicemekaniker är specialutbildade på din bil, har alla verktyg som krävs och använder bara originaldelar för att din Volkswagen ska må så bra som möjligt. Och oavsett om du byter vindruta eller någon annan viktig komponent på din Volkswagen kan du vara säker på att den alltid är en Volkswagen in i minsta detalj. Kvalitet lönar sig nämligen alltid.

image

Volkswagen Originalservice – välj service lika noga som du väljer bil.

Med Volkswagen Originalservice kan du koppla av för då befinner din Volkswagen sig i bästa möjliga händer. Våra servicemekaniker på våra märkesverkstäder är specialister på din Volkswagen – de kan din bil utan och innan och vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är specialanpassade för just din bil. Det garanterar även att din bil förblir 100 procent Volkswagen. Det är en trygghet för dig eftersom det är bra för bilens funktion och livslängd liksom för andrahandsvärdet om du en vacker dag bestämmer dig för att sälja din Volkswagen.

image

Volkswagen Basservice – inklusive förlängd Vägassistans.

Volkswagen Basservice är det prisvärda servicealternativet för dig som har en Volkswagen årsmodell 1985-2008. Vår Basservice utgår från ett omfattande 12-punkters serviceprogram där vår erfarna servicepersonal utöver olje- och filterbyte även går igenom diverse funktioner och komponenter i din Volkswagen. Skillnaden är att du betalar mindre. Volkswagen-kvalitet till ett lägre pris helt enkelt. I Basservicen ingår även förlängd Vägassistans som gör att du slipper bli stående med din Volkswagen om du får driftstopp.

image

Volkswagen Ekonomiservice – vårt nya verkstadskoncept för äldre Volkswagen.

Volkswagen Ekonomiservice är vårt koncept för prisvärda reparationer för dig som äger en Volkswagen som är fem år eller äldre. Din Volkswagen får samma omsorg och kvalitet på reparationerna av vår kunniga verkstadspersonal som du är van vid. Skillnaden är bara att du betalar mindre. Vi erbjuder dig rätt och slätt Volkswagen-kvalitet till bästa pris. Det är både du och din Volkswagen värda!

image

Volkswagen Serviceavtal.

En välservad Volkswagen tar dig längre och med Volkswagen Serviceavtal slipper du överraskningar när det är dags för service. Din Volkswagen är i trygga händer på en auktoriserad Volkswagen serviceverkstad och du betalar en fast låg månadskostnad. Enkelt, tryggt och smidigt. Svårare behöver det inte vara.

image

Auktoriserad Volkswagen serviceverkstad – din Volkswagen är i trygga händer.

Auktoriserad Volkswagen serviceverkstad är en kvalitetsstämpel som gör att du som Volkswagen-ägare alltid kan känna dig trygg när du lämnar ifrån dig din bil vid ett verkstadsbesök eller servicetillfälle. En auktoriserad Volkswagen serviceverkstad måste uppfylla en rad krav och kvalitetsnormer från Volkswagen. Bland annat ska verkstaden ha ett visst utseende, den ska vara utrustad med godkänd verkstadsutrustning som uppfyller Volkswagens kvalitetskrav och som omfattar samtliga verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på varje enskild Volkswagen-modell. Det är kvalitetssäkring som du och din Volkswagen alltid tjänar på.

image

Volkswagen verkstadspersonal – kvalificerade specialister med spetskompetens.

Vårt kunnande är en trygghet för dig. Just den omfattande utbildningen och kompetensnivån hos verkstadspersonalen på en auktoriserad Volkswagen serviceverkstad är den stora skillnaden mot en icke-auktoriserad verkstad. Både servicemekaniker och övrig verkstadspersonal genomgår kontinuerlig utbildning för att alltid vara uppdaterade med den senaste kunskapen. Det innebär att du alltid kan lita på att både du och din Volkswagen får bästa möjliga service och bemötande när du lämnar in din bil hos en auktoriserad Volkswagen serviceverkstad. Precis som det ska vara.

Vill du arbeta med Volkswagen? Klicka på knappen ”Volkswagen Jobb” nedan för att få veta mer om att jobba inom Volkswagen Group och se de senaste lediga jobben inom Sveriges största bilkoncern.