Volkswagen touareg
Volkswagen touareg
Volkswagen touareg

Erbjudanden

  1. Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Just nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privatperson och för företaget. Klicka in här om du vill läsa mer:

Privatleasing online

Business Lease online

På den här sidan har vi valt att lista några aktuella erbjudanden men du kan alltid gå till modellsidorna för att hitta fler.

Till modellöversikten

 

Volkswagen T-Roc

T-Roc TSI 115 hk - från 219 900 kr.

En SUV i en ny storlek och med en mängd smarta funktioner. Med avancerade förarassistanssystem och ypperlig väghållning får du mycket glädje bakom ratten. Ordinarie pris från 241 900 kr.

Kontakta återförsäljare
Privatleasing från 2 495 kr/mån inkl. service
Läs mer

Volkswagen nya Golf, kvinna med en stor blombukett framför

Nya Golf TSI 150 hk - från 249 900 kr. 

Livet förändras, och Golf med det. Precis som tidigare generationer är helt nya Golf smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg. Den är också mer uppkopplad än någonsin, har avancerade säkerhetssystem som standard och en helt ny användarvänlig förarmiljö med touch-skärmar. Just nu har vi ett introduktionserbjudande där tillvalen Navigation Discover Pro, 10" skärm inklusive röststyrning och DAB+ mottagare samt 6 högtalare ingår. Ordinarie pris från 290 700 kr.

Bygg bilen
Kontakta ÅF
Privatleasing från: 2 795 kr/mån inkl. service

Volkswagen Golf GTE Edition snett framifrån

Golf GTE Edition laddhybrid - från 359 900  kr

Låt vardagen fyllas av elektrisk körglädje, oavsett om du åker till kontoret eller svänger förbi matbutiken på vägen hem. Vi erbjuder dessutom Volkswagen Förnybar El, ett avtal som ger dig tre års fri el till bilen. Och du får bilen snabbt, utan väntetid. Ordinarie pris 420 700 kr.

Kontakta återförsäljare
Privatleasing från: 4 795  kr/mån inkl. service  
Läs mer

Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition


Passat Sportscombi R-Line Edition - från 449 900 kr

Vår mest exklusiva och sportiga version av Passat med 4MOTION fyrhjulsdrift med den vassaste motorn. Nya Passat Sportscombi R-Line Edition har en sportig design och är lackad i den unika färgen ”Moonstone Grey”.  Ordinarie pris från 619 200 kr.

Läs mer
Kontakta återförsäljare

VOlkswagen Tiguan

Tiguan TSI 190 hk DSG 4MOTION Executive Edition - från 326 900 kr.

Finns som lagerbil med snabb leverans. Ska man sammanfatta Tiguan med några ord, så kommer säkerhet, underhållning och framkomlighet högt på listan. Executive Edition gör dessutom alla årstiders resor trevligare och säkrare, med den fjärrstyrda parkeringsvärmaren, elmanövrerade bakluckan, rattvärmen, 18 tums lättmetallfälgarna och LED-strålkastarna. Ordinarie pris från 390 600 kr.

Kontakta återförsäljare 
Privatleasing från: 3 195 kr/mån inkl. service
Läs mer

Volkswagen Golf Alltrack, berg i bakgrunden

Golf Alltrack TDI 184 hk DSG 4MOTION Edition - från 294 900 kr.

Finns som lagerbil med snabb leverans. Golf Alltrack är en optimal bil med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång, LED-strålkastare, avancerade säkerhetssystem och körprofiler som anpassar bilen för varierande underlag. Med sin eleganta profil är Golf Alltrack alltid till sin fördel. Med sina offroad-egenskaper är den också väldigt praktisk. Ordinarie pris från 347 700 kr.

Kontakta återförsäljare
Privatleasing från: 3 395 kr/mån inkl. service
Läs mer

Volkswagen e-Golf

e-Golf - från 387 900 kr.

Det är roligare än du tror att vara ansvarsfull. Oavsett om du tar korta turer in till stan eller vill åka lite längre så är e-Golf rätt val. Du kan lita på att kilometrarna inte bara avverkas, de är roliga också. Som det brukar vara med Golf. 

Kontakta återförsäljare
Privatleasing från: 3 695 kr/mån inkl. service  
Läs mer

Volkswagen e-up!

e-up! - från 278 400 kr.

Bättre räckvidd än någonsin. Fler funktioner och bättre pris. Och ännu mer frihet att skapa sin egen stil. Miljöanpassning blir ännu enklare. Nya e-up! är helt enkelt beviset för att små bilar kan ha mycket att erbjuda.

Kontakta återförsäljare
Privatleasing från 2 795 kr/mån inkl. service
Läs mer

Volkswagen T-Cross i solnedgång

T-Cross TSI 95 hk - från 196 900 kr.

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring. Du kan till exempel flytta baksätet bakåt och framåt, för mer benutrymme eller mer bagageutrymme. Något som alltid ryms oavsett hur du möblerar om interiören är de avancerade säkerhetssystemen som är standard. Allt för att du enkelt och tryggt ska ta dig genom dagens alla aktiviteter. Ordinare pris 213 900 kr.

Bygg bilen
Kontakta återförsäljare   
Privatleasing från: 2 295 kr/mån inkl. service

Volkswagen Golf Spprtscombi, en man ställer en kasse i bakluckan

Golf Sportscombi TSI 150 hk Edition - från 221 400 kr.

Finns som lagerbil med snabb leverans. Golf Sportscombi med sin rymliga interiör fungerar lika bra för en kortare tur såväl som för den längre resan. Samma sportiga köregenskaper, snygga linjer och oslagbara känsla som Golf. Men med mer utrymme för allt du vill fylla livet med. Ordinarie pris från 257 500 kr.

Kontakta återförsäljare
Privatleasing från: 2 595 kr/mån inkl. service  
Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer inom Volkswagen. Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..