2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Aktuella erbjudanden.

Privatleasa en ny Volkswagen här.

Det enklaste sättet att köra en Volkswagen.

Du avtalar körsträcka, bestämmer tid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Volkswagenåterförsäljare. Utvalda modeller kan du beställa direkt online. 

  • Ingen kontantinsats
  • Återlämna till återförsäljaren
  • Avtalstid 24-36 månader

Vi elektrifierar Sverige.

e-up!, e-Golf, golf GTE, Passat GTE

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller.

Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

Tjänstebilsförare.

Förmånliga erbjudanden just nu: Passat som tjänstebil.
Passat modellgrupp

Just nu är det extra förmånligt för dig som tänker skaffa tjänstebil eller uppgradera den du kör idag. Byt till en Passat med de senaste systemen för säkerhet, körassistans, information och underhållning – teknik som gör körningen både enklare, säkrare och roligare. Fyrhjulsdrift? El, bensin eller diesel?

Passat finns i många olika utföranden och med flera olika motoralternativ. I flera av bilarna ingår också en hel del extrautrustning redan från start. Minst en av dem passar dig, dina behov och din ekonomi – så vilken Passat blir din Passat?

Volkswagen lease för Business Edition utrustade bilar.
Tiguan

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Med Volkswagen lease finansiering ingår service och försäkring.

Välj tjänstebil efter basbelopp.
Passat Alltrack

Här hittar du aktuella tjänstebilserbjudanden inom 6 till 11,5 basbelopp.

Volkswagenkortet. Månadens erbjudanden.

Gäller från 20 juli 2018.