2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Aktuella erbjudanden.

Golf  R-Line

Privatleasa en ny Volkswagen här.

Det enklaste sättet att köra en Volkswagen.

Du avtalar körsträcka, bestämmer tid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Volkswagenåterförsäljare. Utvalda modeller kan du beställa direkt online. 

  • Ingen kontantinsats
  • Återlämna till återförsäljaren
  • Avtalstid 24-36 månader
e-up!, e-Golf, golf GTE, Passat GTE

Vi elektrifierar Sverige.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller.

Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

Apple Music

Ett halvår gratis med Apple Music.

Aktivera Car-Net i din Volkswagen, så får du upp till 6 månaders gratis musik från Apple Music. Oavsett om du använder en Apple-enhet eller Android-telefon får du tillgång till 45 miljoner låtar både online och offline, och det helt utan reklam. Du kan börja streama musiken redan idag – och med fördel spela upp den genom din Volkswagens  ljudsystem.

Passat modellgrupp

Tjänstebilsförare.

Förmånliga erbjudanden just nu: Passat som tjänstebil.

Just nu är det extra förmånligt för dig som tänker skaffa tjänstebil eller uppgradera den du kör idag. Byt till en Passat med de senaste systemen för säkerhet, körassistans, information och underhållning – teknik som gör körningen både enklare, säkrare och roligare. Fyrhjulsdrift? El, bensin eller diesel?

Passat finns i många olika utföranden och med flera olika motoralternativ. I flera av bilarna ingår också en hel del extrautrustning redan från start. Minst en av dem passar dig, dina behov och din ekonomi – så vilken Passat blir din Passat?

Tiguan
Volkswagen lease för Business Edition utrustade bilar.

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Med Volkswagen lease finansiering ingår service och försäkring.

Volkswagenkortet. Månadens erbjudanden.

Gäller från 20 juli 2019.