2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Aktuella erbjudanden.

Upptäck Volkswagens fyrhjulsdrivna bilar

Volkswagen 4MOTON fyrhjulsdrift

Med 4MOTION fyrhjulsdrift kör du säkrare och bekvämare. Här kan du läsa mer om alla våra fyrhjulsdrivna modeller, nu med nya rymliga Tiguan Allspace i spetsen.

När du köper en av våra fyrhjulsdrivna modelller ingår en takbox från Thule med lasthållare. Så att du, precis som Svenska Längdlandslaget, ska kunna ägna dig helhjärtat åt allt vintern har att bjuda på.

Nu ingår takbox till alla våra modeller med 4MOTION fyrhjulsdrift.

Passat Sportscombi med 4MOTION

Just nu har vi riktigt bra priser på Passat, till exempel Passat Alltrack 190 hk 4MOTION Executive Edition. Just nu ingår Safe Tech- och Executive- paketen med bland annat digital instrumentering, läderklädsel, nyckelfri upplåsning, LED-strålkastare och LED-varselljus, Apple Car-Play, parkeringssensorer fram och bak, elmanövrerad bagagelucka och mycket mer. Till exempel lasthållare och takbox från Thule (värde 12 099 kr).

  • Kampanjpris 336 000 kr.   (Ord. pris från 394 200 kr.)
  • Volkswagen Leasing från 2 420 kr/mån.
  • Förmånsvärde från 2 304 kr/mån.   

Följ stjärnorna i vinter.

Svenska landslaget i längskidåkning säsongen 2017-18.

När du beställer en Volkswagen med 4MOTION fyrhjulsdrift ingår utan extra kostnad ett tremånaders abonnemang på on-line-tv-tjänsten SPORTlib.

Med Follow Längdlandslaget får du inblickar bakom tävlingskulisserna hos våra skidstjärnor, från att de laddar upp inför loppen till snacket efteråt. 

Privatleasa en ny Volkswagen här.

Det enklaste sättet att köra en Volkswagen.

Du avtalar körsträcka, bestämmer tid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Volkswagenåterförsäljare. Utvalda modeller kan du beställa direkt online. 

  • Ingen kontantinsats
  • Återlämna till återförsäljaren
  • Avtalstid 24-36 månader

Vi elektrifierar Sverige.

e-up!, e-Golf, golf GTE, Passat GTE

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller.

Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

Tjänstebilsförare.

Förmånliga erbjudanden just nu: Passat som tjänstebil.
Passat modellgrupp

Just nu är det extra förmånligt för dig som tänker skaffa tjänstebil eller uppgradera den du kör idag. Byt till en Passat med de senaste systemen för säkerhet, körassistans, information och underhållning – teknik som gör körningen både enklare, säkrare och roligare. Fyrhjulsdrift? El, bensin eller diesel?

Passat finns i många olika utföranden och med flera olika motoralternativ. I flera av bilarna ingår också en hel del extrautrustning redan från start. Minst en av dem passar dig, dina behov och din ekonomi – så vilken Passat blir din Passat?

Volkswagen lease för Business Edition utrustade bilar.
Touareg

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Med Volkswagen lease finansiering ingår service och försäkring.

Välj tjänstebil efter basbelopp.
Passat Alltrack

Här hittar du aktuella tjänstebilserbjudanden inom 6 till 11,5 basbelopp.

Volkswagenkortet. Månadens erbjudanden.

Gäller från 20 december 2017.