Du använder en gammal webbläsare

Denna site fungerar bäst i nyare webbläsare, testa till exempel Google Chrome för en bättre upplevelse.

0

Nu är det möjligt
Nya ID.3

Revolution istället för evolution.

ID.3 innebär en ny era för elbilar, med elektrisk prestanda och banbrytande design kombinerad med lång räckvidd. Framtiden är redan på väg. Så välkommen ombord, reservera din egen ID.3.

  • Prestanda: fullt vridmoment redan från stillastående
  • Räckvidd: upp till 55 mil (enligt WLTP)

Världspremiären av ID.3

Vår nya elbil ID.3 har världspremiär på bilsalongen i Frankfurt den 9 september. Anmäl dig till vår nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om ID.3.

Fronten på ID.3

Förboka en ID.3 

Var bland de första som kör ID.3
Den första bilen med Volkswagens MEB-plattform
Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om ID.3

Har du redan bokat en ID.3?

Logga in för att se din bokning.

Elektrifierande egenskaper

Här kan du fortlöpande upptäcka fler egenskaper som gör ID.3 till ett intelligent svar på framtidens utmaningar. Intresserad? Se vad ID.3 har att erbjuda.

Det inre syns på ytan

Redan vid första anblicken känner du att något är nytt och annorlunda. De polerade lättmetallfälgarna är bara ett uttryck för den körupplevelse som väntar. Den kraftfulla elmotorn med konstant dynamisk acceleration ger dig körprestanda som aldrig tidigare.

Elbilar för alla

Äntligen finns elbilar med banbrytande teknik och modern design, med ett konkurrenskraftigt pris som gör att många kan dra nytta av de nya möjligheterna. För din egen del kan du se fram emot den exklusiva specialversionen av ID.3 .

Ladda snabbt och enkelt

Du kan ladda elbilen nästan var som helst. Hemma i ett vanligt eluttag, i en laddbox eller en laddstolpe på en laddstation. Laddningen går fortare än du tror och det är lika enkelt som att ladda telefonen.

Långvarig körglädje

Standardmodellen av ID.3 kommer att finnas i tre versioner: förutom det mellanstora batteripaketet också mindre batteripaketet (45 kWh) med upp till 33 mils räckvidd (enligt WLTP) och stora batteripaketet (77 kWh) med en räckvidd upp till 55 mil.

 

Vridmomentglädje

ID.3 är en revolutionerande, elektrifierande körupplevelse: fullt vridmoment redan från stillastående och kraftfull acceleration utan växlingar. Enkelt – allt du behöver göra för att uppleva den särskilda känslan är att ta plats i förarsätet och starta. 

Inspirerande ledstjärna.
Vi sätter ljuset på ID.3

 

Är du intresserad av ljussättning finns mycket spännande tillval framöver. ID.3 har smart interiörbelysning och innovativa strålkastare med LED-matrix som anpassar sig till den aktuella omgivningen.

När du ska sätta dig i bilen blir du dessutom välkomnad med en blinkning. Också de intelligenta interiöra ljusfunktionerna kan ge dig en hälsning, men även ge assistans med att lysa upp bromspedalen när det behövs. Du kan känna dig både inspirerad och trygg med ID.3 som ledstjärna.

Ytterligare egenskaper hos ID.3 

Interactive Light

ID.3 är som en god vän som hjälper dig i vardagen. Ljuskonceptet är mer intelligent än något du sett tidigare i en bil. Det hälsar välkommen, hjälper dig med navigationen och säger till dig att bromsa om en fara upptäckts. Det kan till och med varna dig för trafikanter som kommer precis när du kliver ur bilen.

Innovativa LED Matrix strålkastare

När du närmar dig en ID.3 vaknar den upp, känner igen dig och hälsar genom att lyfta sina LED Matrix-strålkastare. De lyser upp vägen framför och kan anpassa sig till i stort sett vilken miljö som helst. Det gör det möjligt att vara mer förberedd på olika situationer i körningen. 

Försprång genom hållbarhet

Inget fascinerar mer än framtiden. Ny teknologi innebär nya möjligheter. Samtidigt har vi stora utmaningar framför oss. Därför är ID.3 tillverkad utifrån ett helt nytt koncept, från bottenplattan till inredningsdetaljerna. Men framförallt, med hållbar utveckling som ledstjärna. Detta är vårt första fordon som är helt klimatneutralt, tack vare konsekvent reduktion av utsläpp i både leveranskedja och tillverkning. De oundvikliga koldioxidutsläpp som ändå uppstår kompenserar vi genom olika projekt för att skydda miljön. I höst, inför produktionsstarten, kommer vi att berätta mer om dessa klimatskyddsåtgärder.

Fronten på ID.3 1ST

Förboka en ID.3

Var bland de första som kör ID.3
Den första bilen med Volkswagens MEB-plattform
Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om ID.3

Bara några steg till din ID.3

Tiden är inne: nu kan du se till att du får en ID.3.

Våra idéer för din rörelsefrihet 

För att göra en eldriven framtid ännu enklare, har vi samlat de bästa erbjudandena för din ID.3.

Laddbox

Din egen laddningsstation hemma: laddboxen

Starta varje dag full av energi. En viktig del av vår framtidssatsning är ”högenergikontakten”– vår laddbox. Den laddar bilen snabbt, smart och säkert. Laddboxen kommer att finnas i två versioner med olika laddningsprestanda.

Volkswagen Financial Services

Vi vill göra elbilar för miljoner människor, inte enbart för miljonärer. Snart presenterar vi våra nya leasingpaket för ID.3 som går under namnet ”Lease&Care”. Paketen finns i storlekarna S, M och L och är utformade för att täcka dina behov med attraktiva leasingerbjudanden och serviceavtal. Allt  för att du ska få en så bekymmerfri upplevelse som möjligt.

Familj framför ID. Buzz.

Anmäl dig nu för att hålla dig uppdaterad

Få uppdateringar om vår satsning på elbilar.

© Volkswagen 2019