Du använder en gammal webbläsare

Denna site fungerar bäst i nyare webbläsare, testa till exempel Google Chrome för en bättre upplevelse.

0

Nu är det möjligt
Nya ID.3

Revolution istället för evolution.

ID.3 innebär en ny era för elbilar, med elektrisk prestanda och banbrytande design kombinerad med lång räckvidd. Framtiden är redan på väg. Så välkommen ombord, reservera din egen ID.3.

  • Prestanda: fullt vridmoment redan från stillastående
  • Räckvidd: upp till 55 mil (enligt WLTP)
Fronten på ID.3 1ST

Reservera en ID.3 

Var bland de första som kör ID.3
Den första bilen med Volkswagens MEB-plattform
Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om ID.3

Elektrifierande egenskaper

Här kan du fortlöpande upptäcka fler egenskaper som gör ID.3 till ett intelligent svar på framtidens utmaningar. Intresserad? Se vad ID.3 har att erbjuda.

--:--

Försprång genom hållbarhet

Ny teknik skapar nya möjligheter. Men framtiden kommer också med stora utmaningar. Därför är ID.3 ett helt nytt bilkoncept, elektriskt från grunden och framförallt hållbar. ID.3 är vår första bil som levereras till kunden helt koldioxidneutral, tack vare radikalt sänkta CO2-utsläpp i hela produktionskedjan. De CO2-utsläpp som inte kunnat undvikas blir klimatkompenserade.

Vridmomentglädje

ID.3 är en revolutionerande, elektrifierande körupplevelse: fullt vridmoment redan från stillastående och kraftfull acceleration utan växlingar. Enkelt – allt du behöver göra för att uppleva den särskilda känslan är att ta plats i förarsätet och starta. 

--:--
--:--

Långvarig körglädje

Standardmodellen av ID.3 kommer att finnas i tre versioner: förutom det mellanstora batteripaketet också mindre batteripaketet (45 kWh) med upp till 33 mils räckvidd (enligt WLTP) och stora batteripaketet (77 kWh) med en räckvidd upp till 55 mil.

--:--

Interactive Light

ID.3 är som en god vän som hjälper dig i vardagen. Ljuskonceptet är mer intelligent än något du sett tidigare i en bil. Det hälsar välkommen, hjälper dig med navigationen och säger till dig att bromsa om en fara upptäckts. Det kan till och med varna dig för trafikanter som kommer precis när du kliver ur bilen.

Innovativa LED Matrix strålkastare

När du närmar dig en ID.3 vaknar den upp, känner igen dig och hälsar genom att lyfta sina LED Matrix-strålkastare. De lyser upp vägen framför och kan anpassa sig till i stort sett vilken miljö som helst. Det gör det möjligt att vara mer förberedd på olika situationer i körningen. 

--:--
--:--
Fronten på ID.3 1ST

Reservera en ID.3

Var bland de första som kör ID.3
Den första bilen med Volkswagens MEB-plattform
Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om ID.3

Bara några steg till din ID.3

Tiden är inne: nu kan du se till att du får en ID.3.

Våra idéer för din rörelsefrihet 

För att göra en eldriven framtid ännu enklare, har vi samlat de bästa erbjudandena för din ID.3.

Laddbox

Din egen laddningsstation hemma: laddboxen

Starta varje dag full av energi. En viktig del av vår framtidssatsning är ”högenergikontakten”– vår laddbox. Den laddar bilen snabbt, smart och säkert. Laddboxen kommer att finnas i två versioner med olika laddningsprestanda.

Lönar sig – Volkswagen Financial Services

Elektrisk rörelsefrihet ska vara till för så många som möjligt. Därför kommer du snart att kunna dra nytta av en rad ekonomiskt attraktiva erbjudanden för ID.3.

Familj framför ID. Buzz.

Anmäl dig nu för att hålla dig uppdaterad

Få uppdateringar om vår satsning på elbilar.