En vit ID.4 parkerad i vinterlandskap
1

Volkswagen ID.4
Det enklaste valet.

Volkswagen ID.4
Det enklaste valet.

I en tid av oändliga och krångliga val kan det vara befriande enkelt att välja elbil. ID.4 är Sveriges mest köpta elbil. Den är rymlig för alla och allt du behöver köra, är tyst och underhållande på vägen, säkerheten är femstjärnig och du kommer långt mellan laddningarna. 

Välj och bygg din ID.4

Privatleasa ID.4 från 7 765 kr/mån2Opens an external link

ID.4 Business Lease från 6 855 kr/mån3Opens an external link

Hitta lagerbil med snabb leveransOpens an external link

Boka provkörning av ID.4Opens an external link

  • Pris från584 900 kr
  • Räckvidd496 - 525 km
  • Motoreffekt204, 265, 299 hk
  • Bagagerumsvolym1.575 l

ID.4 ger många nya möjligheter

Elektricitet som ger försprång

Åk hela veckan på en enda laddning. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1 Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Förberedd för dina behov

Med dragkroken kan du lasta 750-1000 kg.1

1. Vid 12 % lutning.

Himmelska vyer

Interiörbelysningen tillsammans med panoramaglastaket ger loungekänsla.

Elektricitet som ger försprång

Kör bekvämt till kontoret på morgonen, träna på gymmet efter jobbet och åk sen direkt på en weekendresa med allt du behöver – inga problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1. Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Testrapporter & Omdömen

En gång elbil, alltid elbil – ID.4-kunder om sitt bilägande

Volkswagen Sverige har genomfört en kundundersökning bland ägare till nya ID.4 – en modell som toppar listan av Sveriges mest registrerade elbilar under detta år. 99 procent säger att de ser elbil som ett alternativ även i framtiden.

Läs mer här

 

ID.4 blev Sveriges populäraste elbil 2022 – Läs om utmärkelsen och även vad pressen som provkört vår nya elsuv säger.

Över 90 motorjournalister från 28 länder har sagt sitt: Volkswagens nya eldrivna SUV ID.4 är ”World Car of the Year 2021”.

”ID.4 har styrkor som gör helheten till en av de bästa och vettigaste elbilarna för familjen hittills” (Dagens PS, 14 januari 2021)

”En ren fullträff”  (TT (nyhetsbyrå), 2 februari 2021)

 Läs fler omdömen från pressen här

Smartaste elbilen för familjen

ID.4 bäst i test

Vem bygger bästa och smartaste elbilen för familjen? Den frågan ställde sig tidningen Motor i deras test mellan ID.4 och Hyundai Ioniq 5. Svaret är: ID.4.

Köpa & Äga

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Ung kvinna med hörlurar
Privatleasing2 anpassad för din ID.4:
Volkswagen Lease&Care

Vill du njuta av alla fördelar med elektrisk mobilitet på ett avslappnat sätt? Då är de individuella Lease&Care-paketen precis rätt för dig. I paketen får du både leasingbil och praktiska tjänster till attraktiva priser.

Business Lease3 – Förmånlig och enkel leasing för företag

Med Volkswagen Företagsleasing får ditt företag ett förmånligt enkelt bilinnehav. Gör som många andra företag och leasa Volkswagen ID.4.

En blå ID.4 på en vinterväg i Vindelfjällen.

Nio tips för bättre räckvidd med ID.-modellerna i vinter

Är det möjligt att minska förlusten av räckvidd i din helt eldrivna ID.-modell i vinter, utan att kompromissa med komforten? Självklart!

Exteriör & Interiör

Utsökt funktionell form

En SUV med fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil. Nya ID.4 visar vad elbilar verkligen kan vara. 

Eleganta lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, allt för att skapa en elegant design. Du kan även välja till 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en läcker ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.

Utrustad för din utrustning

Behövs mycket utrustning för din hobby? Eller har du mycket som du behöver transportera i arbetet? Det är inga problem för ID.4. Med dragkroken som är tillval, kan bilen dra laster på upp till 1000 kg (Pro Performance) (bromsad)1. Och när du inte behöver dragkroken, kan du fälla tillbaka den utom synhåll under stötfångaren med några enkla handgrepp.

1. Vid 12 % lutning.

IQ.Drive & Teknik

Mer om ID.4

ID.4 väcker uppmärksamhet med sin spännande och nyskapande framtoning.

Översikt