Pris från
409 900kr
Motoreffekt
190 - 245hk
Bagagerumsvolym
760liter
Dragvikt max
2 500kg

Startklar precis som du

Långt axelavstånd, sju sittplatser och upp till 2,4 tons dragkapacitet. Nya Tiguan Allspace ger ett bredare perspektiv på livet, speciellt för dig som alltid är på väg.

Två barn sitter i en Tiguan Allspace Elegance, en flicka i andra sätesraden och en pojke i den tredje.

Rymlighet

Allt är med

Red Tiguan Elegance with trailer on a pony farm.

Släpvagnslast och kulkoppling

Utrustad för tung påkoppling

A man leans against the hood of a white Tiguan Allspace R-Line, the LED matrix headlights and light bar on.

IQ.Light LED-matrisstrålkastare

Upplyst utan att blända.

Exteriör & Interiör

Design som går sin egen väg

Nya Tiguan Allspace är stilsäker och full av självförtroende. Den uppseendeväckande kylargrillen och de eleganta signaturljusen ger en tydlig signal om ambitionsnivån.

Den sportiga kraften understryks av lättmetallfälgarna, medan LED-bakljusen och ljuslisten baktill lyfter fram elegansen. Tiguan Allspace är en SUV som tar plats. Med Tiguan Allspace R-Line kan du förhöja den estetiska nivån ytterligare med tillvalspaketet ”Black Style”.

IQ.Drive & Teknik

Nu visar instrumentpanelen precis det du vill

Vill du helst bara se hastighetsmätaren och varvtalet när du kör, eller mer detaljerad kördata? Kanske en navigationskarta eller namnet på låten som spelas? Varför inte alltihop?

Du ställer själv in hur du vill att informationen ska presenteras på den 10,25 tum stora färgpekskärmen. Enkelt och smidigt med touch-kontroller. Flera konfigurationer möjliga, och du kan spara tre favoriter.

Framåt med självförtroende i nya Tiguan Allspace

Nya Tiguan Allspace har redan ”Lane Assist” som hjälper dig att hålla bilen i rätt körfält, automatisk avståndskontroll genom adaptiva farthållaren ACC, parkeringshjälp och nödbromssystemet ”Front Assist” som standard. Nya Tiguan Allspace kan utrustas med ytterligare assistanssystem, exempelvis IQ.DRIVE ”Travel Assist”.

Bygg din bil

Välj din Tiguan Allspace

Välj vilken version av Tiguan Allspace du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

App:ar & Tillbehör

Läs mer om nya Tiguan Allspace

Översikt

Fler modeller

Upptäck Volkswagens SUV-familj.

Kanske har du en stor familj som måste få plats. Kanske gillar du sporter som betyder skrymmande utrustning, kanske har du ett ställe långt ut på landet, eller också sätter du värde på en mindre bil som är smidig i stadstrafiken.Vi vet att ingen bilägare är den andra lik. Därför finns det Volkswagen SUVar i alla storlekar. Välkommen att se vilken som passar dig bäst.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.