Startklar precis som du

Långt axelavstånd, sju sittplatser och upp till 2,4 tons dragkapacitet. Nya Tiguan Allspace ger ett bredare perspektiv på livet, speciellt för dig som alltid är på väg.

Tre viktiga nyheter hos Tiguan Allspace

Två barn sitter i en Tiguan Allspace, en flicka i andra sätesraden och en pojke i den tredje.

Rymlighet

Allt på plats.

IQ.DRIVE Travel Assist

Den nya drivkraften.

IQ.Light LED matrix-strålkastare

Upplyst utan att blända.

Design

Design som går sin egen väg

Nya Tiguan Allspace är stilsäker och full av självförtroende. Den uppseendeväckande kylargrillen och de eleganta signaturljusen ger en tydlig signal om ambitionsnivån. Den sportiga kraften understryks av lättmetallfälgarna, medan LED-bakljusen och ljuslisten baktill lyfter fram elegansen. Tiguan Allspace är en SUV som tar plats.

Komfort

Allt på plats

Först handla, sen hämta barnen från skolan och sen kanske en utflykt ut i naturen med vänner. Det går hur smidigt som helst tack vare det generösa utrymmet för både huvud och ben på alla sittplatser, tillsammans med ett rejält bagageutrymme. Med nerfällbara säten kan interiören i Tiguan Allspace anpassas efter situationen. Med den tredje sätesraden finns det plats för sju personer inklusive förare, och med alla säten nerfällda blir interiören istället ett enda stort lastutrymme. Eller fäll bara några enstaka säten för ett mellanting. Tiguan är lika flexibel som du.

Körupplevelse

Utrustad för tung påkoppling

Nya Tiguan Allspace kan dra upp till 2,4 tons släpvagnslast, exempelvis en husvagn eller en hästtransport. Tillvalet dragkrok med kulkoppling1 finns dolt under bakre stötfångaren och fälls ner halvautomatiskt med en knapptryckning när den behövs. Och eftersom det inte alltid är så enkelt att manövrera med en släpvagn, så är det också en bra idé att välja till extrautrustningen Trailer Assist.

1) Endast i kombination med 4MOTION

Läs mer om nya Tiguan Allspace

Översikt

Välj din Tiguan Allspace

Välj vilken version av Tiguan Allspace du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.

Upptäck Volkswagens SUV-familj.

Kanske har du en stor familj som måste få plats. Kanske gillar du sporter som betyder skrymmande utrustning, kanske har du ett ställe långt ut på landet, eller också sätter du värde på en mindre bil som är smidig i stadstrafiken.Vi vet att ingen bilägare är den andra lik. Därför finns det Volkswagen SUVar i alla storlekar. Välkommen att se vilken som passar dig bäst.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.