Förberedd för vardagen. Men aldrig tråkig.

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

T-Cross på stadsgata, delvis skuggad. I förgrunden går en man.

Designpaket

Tillval som gör din T-Cross iögonfallande.

Utrymme

Mer utrymme. Fler möjligheter.

Framsäten

Njut av att bara sitta.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

T-Cross, en allroundbil som tål lite tuffare tag

T-Cross är en allroundbil för vardagsbruk, som är både mångsidig och har många funktioner. Men den kompakta crossover-designen är allt annat än vardaglig. Utssendet drar verkligen blickarna till sig. Till exempel den genomgående linjen från den långa motorhuven till baksidan med reflektorlister och LED-bakljus. Eller den lite kantiga karossen. Och den breda kylargrillen. Den ökade markfrigången. Svarta hjulsidor och sidotrösklar. Allt detta ger den ett distinkt utseende med en stark terrängkaraktär. 

Tillvalet ”Energetic Orange” designpaket gör T-Cross riktigt iögonfallande:

  • Sätesklädsel ”Diag” med mittdel och sidostoppning i Orange och Ceramique
  • Dekor i ”Transition” 3D-design i Energetic Orange och Grey
  • Designelement på ratten i Energetic Orange
  • Ytterbackspeglar lackerade i Energetic Orange
  • Mörktonade rutor bak
  • Svarta 17" ”Manila” lättmetallfälgar med Hot Orange-finish
  • Svarta 18" ”Köln” lättmetallfälgar med Hot Orange-finish för T-Cross GT
4.
Våra fordon levereras med sommardäck som standard. Enligt lag måste du ha vinterdäck mellan 1 december och 31 mars vid vinterväglag.

IQ.Drive & Teknik

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

VW T-Cross on a multi-lane motorway, graphic illustration of the functionality of Travel Assist

T-Cross har som standard Front Assist emergency braking system. På begäran kan T-Cross utrustas med ytterligare assistanssystem, till exempel Travel Assist.

Bygg din bil

App:ar & Tillbehör