Vitlackerad VW Taigo i vinterlandskap
1

Gör varje dag speciell. 
Taigo.

Gör varje dag speciell. 
Taigo.

Taigo är ett sätt att få vardagen att lyfta lite extra – och helgen också för den delen. Det är en kompakt suv med eleganta coupélinjer och en modernt sportig design.

Minst lika viktigt är att den smidigt hanterar såväl vägarna som dagens utmaningar. Den har gott om utrymme för passagerare och bagage. Du kan även välja den med panoramaglastak och dragkrok.

Välj och bygg din bil

Utforska Taigo

Privatleasa Taigo från 3 570 kr/mån2Opens an external link

Taigo testvinnare i Vi Bilägare

  • Pris från från284 900 kr
  • WLTP-förbrukning bensin blandad5,8 - 5,9 l/100km
  • Motoreffekt110 - 150 hk
  • VäxellådaDSG

Visar karaktär. Varje dag.

Taigo. För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.

En VW Taigo sedd från sidan står vid vägkanten framför en gul byggnad, en kvinna lutar sig mot bakdelen.

R-Line

Visualiserar den inneboende sportigheten.

Digital Cockpit

Relevant information på den individuellt anpassningsbara skärmen.

Trådlös App-Connect

Använd din mobiltelefon under resan utan laddningskabeln.

Testrapporter & Omdömen

Taigo bäst i test!

”Testets bästa utrymmen, rostskydd, säkerhetsnivå, åkkomfort och köregenskaper” – Vi Bilägare utser nya Taigo till testvinnare.
Foto: James Holm

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Iögonfallande sportig

Taigo R-Line ger sportentusiaster högkvalitativ utrustning med mycket att glädjas åt både vad gäller design, bekvämlighet och teknik – både invändigt och utvändigt.

Det viktiga i fokus

På vägen är det viktigt att fokusera på den viktiga körinformationen. Den digitala mätartavlan visar de klassiska instrumenten, som hastighetsmätare och varvtal på en högupplöst 8" (20,3 cm) färgskärm. Pro-versionen låter dig anpassa innehållet själv på en 10,25" (ca 26 cm) skärm. Du kan exempelvis välja att få en visuell presentation av assistanssystemen, eller en kombination av karta och mediabiblioteket. Allt med tilltalande grafik och animeringar.

#FeaturingTaigo

Taigo gör det oväntade ännu mer överraskande och suddar ut gränsen mellan stil och vardag. Samma sak kan sägas om de tre kommande musikaliska stjärnskotten som skapat sina musikvideor med hjälp av Taigo. GHEIST, Yugen Blakrok och Chris James demonstrerar vad det innebär sätta deras stil till världen.

--:--

IQ. Drive & Teknik

Bygg din bil

App:ar & Tillbehör

Få ut mer av din mobiltelefon

Tillvalet App-Connect1,2 gör det enkelt att hantera appar och digitalt innehåll. Musik, nyheter, kartor eller ljudböcker skickas till infotainmentsystemets skärm och kan användas i ditt normala synfält. Tre gränssnitt finns för att ansluta mobiltelefoner: Apple CarPlay™, Android Auto™ från Google och MirrorLink®. Med Apple CarPlay™ och Android Auto™ har du dessutom möjlighet att ansluta din mobiltelefon trådlöst till tillvalen Discover Media och Discover Pro navigationssystem liksom radioenheten Ready 2 Discover. Du kan också köpa och aktivera App-Connect senare genom din bils In-Car Shop3.

1. Endast tillgänglig i kombination med Ready 2 Discover radioenhet samt Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Trådbunden App-Connect är till för radion Composition.
2. App-Connect inkluderar Apple CarPlay™, Android Auto™ and MirrorLink®. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. Alla appar finns inte för alla tekniska lösningar. Tillgängligheten kan också variera beroende på land. Information om kompatibilitet med mobiltelefoner finns för Apple CarPlay™ på https://apple.com/de/ios/carplay/, för Android Auto™ på https://android.com/intl/de_de/auto/ och för MirrorLink® på https://mirrorlink.com/. 
3. För att installera We Upgrade-produkter, behöver du ett användarkonto hos Volkswagen ID, ett giltigt We Connect-avtal, samt dina inloggningsuppgifter som huvudanvändare, dvs länken mellan ditt användarkonto och det specifika fordonet. Ditt fordon måste också ha de tekniska förutsättningarna som krävs för respektive produkt. Tillgängliga We Upgrade-produkter för det aktuella fordonet kan ses av huvudanvändaren i infotainmentsystemets In-Car Shop på shop.volkswagen-we.com. Betalprodukter kan köpas både i In-Car Shop och i We Connect Webbshop med de tillgängliga betalningsmetoderna som visas där. Köpta och aktiverade We Upgrade-funktioner stannar i fordonet, kan användas av alla förare och kan inte överföras till något annat fordon.

Fler modeller

Slående design. Volkswagen T-Roc.

Volkswagen Touareg. Allt för att du ska kunna njuta av stunden.

En del av livet. Golf.

Hitta närmaste återförsäljare

Utforska alla våra modeller

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.