Skissbild av kommande Volkswagen Taigo

Volkswagen
Taigo

Volkswagen
Taigo

Här får du en första glimt av vår nya sportiga crossover-modell Taigo som har världspremiär till sommaren 2021.

Crossover i småbilssegmentet

Med  den nästan produktionsklara konceptbilen Taigo utökar Volkswagen sortimentet av crossovers i småbilssegmentet. Denna CUV (Crossover Utility Vehicle) kombinerar en förhöjd sittplats med en sportig coupé-siluett.

Den nya modellen har en emotionell design och levereras med en toppmodern digital förarmiljö med uppkopplade tjänster, LED-strålkastare som standard och ett stort antal assistanssystem. Bilen lanseras på marknaden med effektiva bensinmotorer (TSI).

Taigo är baserad på den framgångsrika modellen Nivus från Brasilien. För den europeiska marknaden kommer bilen att tillverkas i Pamplona, Spanien. Taigo har världspremiär i sommar och lanseras i slutet av 2021. Den är aktuell även för Sverige med lansering preliminärt i början av 2022. Mer information kommer i samband med världspremiären.

Håll dig uppdaterad om Taigo

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om bland annat världspremiären och den svenska lanseringen av Taigo. Du får även ta del annat spännande som händer inom Volkswagen.

Slående design. Volkswagen T-Roc.

En SUV i en ny storlek och med en mängd smarta funktioner. Med 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatväxellåda bemästrar du allt från vackert snöiga men förrädiska landsvägar till slaskiga stadsgator och leriga skogsvägar.

Volkswagen T-Cross. Trendig crossover.

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

Välkommen att utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.