Rödlackerad VW Taigo sedd snett bakifrån stående framför en gul byggnad. En kvinna går mot bilen.
1

Gör varje dag 
speciell.

Helt nya Taigo.

Gör varje dag 
speciell.

Helt nya Taigo.

Helt nya Taigo är ett sätt att få vardagen att lyfta lite extra – och helgen också för den delen. Det är en kompakt suv med eleganta coupélinjer och en modernt sportig design.

Minst lika viktigt är att den smidigt hanterar såväl vägarna som dagens utmaningar. Den har gott om utrymme för passagerare och bagage. Du kan även välja den med panoramaglastak och dragkrok.

Välj och bygg din bil

Utforska Taigo

Privatleasa Taigo från 3 325 kr/månOpens an external link

Taigo testvinnare i Vi Bilägare

 

Visar karaktär. Varje dag.

Nya Taigo. För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.

En VW Taigo sedd från sidan står vid vägkanten framför en gul byggnad, en kvinna lutar sig mot bakdelen.

R-Line

Visualiserar den inneboende sportigheten.

Digital Cockpit

Relevant information på den individuellt anpassningsbara skärmen.

Trådlös App-Connect

Använd din mobiltelefon under resan utan laddningskabeln.

Testrapporter & Omdömen

Taigo bäst i test!

”Testets bästa utrymmen, rostskydd, säkerhetsnivå, åkkomfort och köregenskaper” – Vi Bilägare utser nya Taigo till testvinnare.
Foto: James Holm

Exteriör & Interiör

Iögonfallande sportig

Nya Taigo R-Line ger sportentusiaster högkvalitativ utrustning med mycket att glädjas åt både vad gäller design, bekvämlighet och teknik – både invändigt och utvändigt.

Det viktiga i fokus

På vägen är det viktigt att fokusera på den viktiga körinformationen. Den digitala mätartavlan visar de klassiska instrumenten, som hastighetsmätare och varvtal på en högupplöst 8" (20,3 cm) färgskärm. Pro-versionen låter dig anpassa innehållet själv på en 10,25" (ca 26 cm) skärm. Du kan exempelvis välja att få en visuell presentation av assistanssystemen, eller en kombination av karta och mediabiblioteket. Allt med tilltalande grafik och animeringar.

#FeaturingTaigo

Nya Taigo gör det oväntade ännu mer överraskande och suddar ut gränsen mellan stil och vardag. Samma sak kan sägas om de tre kommande musikaliska stjärnskotten som skapat sina musikvideor med hjälp av Taigo. GHEIST, Yugen Blakrok och Chris James demonstrerar vad det innebär sätta deras stil till världen.

--:--

IQ. Drive & Teknik

Bygg din bil

App:ar & Tillbehör

Få ut mer av din mobiltelefon

Tillvalet App-Connect1,2 gör det enkelt att hantera appar och digitalt innehåll. Musik, nyheter, kartor eller ljudböcker skickas till infotainmentsystemets skärm och kan användas i ditt normala synfält. Tre gränssnitt finns för att ansluta mobiltelefoner: Apple CarPlay™, Android Auto™ från Google och MirrorLink®. Med Apple CarPlay™ och Android Auto™ har du dessutom möjlighet att ansluta din mobiltelefon trådlöst till tillvalen Discover Media och Discover Pro navigationssystem liksom radioenheten Ready 2 Discover. Du kan också köpa och aktivera App-Connect senare genom din bils In-Car Shop3.

1. Endast tillgänglig i kombination med Ready 2 Discover radioenhet samt Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Trådbunden App-Connect är till för radion Composition.
2. App-Connect inkluderar Apple CarPlay™, Android Auto™ and MirrorLink®. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. Alla appar finns inte för alla tekniska lösningar. Tillgängligheten kan också variera beroende på land. Information om kompatibilitet med mobiltelefoner finns för Apple CarPlay™ på https://apple.com/de/ios/carplay/, för Android Auto™ på https://android.com/intl/de_de/auto/ och för MirrorLink® på https://mirrorlink.com/. 
3. För att installera We Upgrade-produkter, behöver du ett användarkonto hos Volkswagen ID, ett giltigt We Connect-avtal, samt dina inloggningsuppgifter som huvudanvändare, dvs länken mellan ditt användarkonto och det specifika fordonet. Ditt fordon måste också ha de tekniska förutsättningarna som krävs för respektive produkt. Tillgängliga We Upgrade-produkter för det aktuella fordonet kan ses av huvudanvändaren i infotainmentsystemets In-Car Shop på shop.volkswagen-we.com. Betalprodukter kan köpas både i In-Car Shop och i We Connect Webbshop med de tillgängliga betalningsmetoderna som visas där. Köpta och aktiverade We Upgrade-funktioner stannar i fordonet, kan användas av alla förare och kan inte överföras till något annat fordon.

Fler modeller

Slående design. Volkswagen T-Roc.

Volkswagen Touareg. Allt för att du ska kunna njuta av stunden.

En del av livet. Helt nya Golf.

Hitta närmaste återförsäljare

Utforska alla våra modeller

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.