Visar karaktär. Varje dag.

Nya Taigo. För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.

Nya Taigo har många fördelar:

En VW Taigo sedd från sidan står vid vägkanten framför en gul byggnad, en kvinna lutar sig mot bakdelen.

R-Line

Visualiserar den inneboende sportigheten.

Digital Cockpit

Relevant information på den individuellt anpassningsbara skärmen.

Trådlös App-Connect

Använd din mobiltelefon under resan utan laddningskabeln.

Design

Iögonfallande sportig

Nya Taigo R-Line ger sportentusiaster högkvalitativ utrustning med mycket att glädjas åt både vad gäller design, bekvämlighet och teknik – både invändigt och utvändigt.

Interiör

Det viktiga i fokus

På vägen är det viktigt att fokusera på den viktiga körinformationen. Den digitala mätartavlan visar de klassiska instrumenten, som hastighetsmätare och varvtal på en högupplöst 8" (20,3 cm) färgskärm. Pro-versionen låter dig anpassa innehållet själv på en 10,25" (ca 26 cm) skärm. Du kan exempelvis välja att få en visuell presentation av assistanssystemen, eller en kombination av karta och mediabiblioteket. Allt med tilltalande grafik och animeringar.

Komfort

Få ut mer av din mobiltelefon

Tillvalet App-Connect1,2 gör det enkelt att hantera appar och digitalt innehåll. Musik, nyheter, kartor eller ljudböcker skickas till infotainmentsystemets skärm och kan användas i ditt normala synfält. Tre gränssnitt finns för att ansluta mobiltelefoner: Apple CarPlay™, Android Auto™ från Google och MirrorLink®. Med Apple CarPlay™ och Android Auto™ har du dessutom möjlighet att ansluta din mobiltelefon trådlöst till tillvalen Discover Media och Discover Pro navigationssystem liksom radioenheten Ready 2 Discover. Du kan också köpa och aktivera App-Connect senare genom din bils In-Car Shop3.

1. Endast tillgänglig i kombination med Ready 2 Discover radioenhet samt Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Trådbunden App-Connect är till för radion Composition.
2. App-Connect inkluderar Apple CarPlay™, Android Auto™ and MirrorLink®. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. Alla appar finns inte för alla tekniska lösningar. Tillgängligheten kan också variera beroende på land. Information om kompatibilitet med mobiltelefoner finns för Apple CarPlay™ på https://apple.com/de/ios/carplay/, för Android Auto™ på https://android.com/intl/de_de/auto/ och för MirrorLink® på https://mirrorlink.com/. 
3. För att installera We Upgrade-produkter, behöver du ett användarkonto hos Volkswagen ID, ett giltigt We Connect-avtal, samt dina inloggningsuppgifter som huvudanvändare, dvs länken mellan ditt användarkonto och det specifika fordonet. Ditt fordon måste också ha de tekniska förutsättningarna som krävs för respektive produkt. Tillgängliga We Upgrade-produkter för det aktuella fordonet kan ses av huvudanvändaren i infotainmentsystemets In-Car Shop på shop.volkswagen-we.com. Betalprodukter kan köpas både i In-Car Shop och i We Connect Webbshop med de tillgängliga betalningsmetoderna som visas där. Köpta och aktiverade We Upgrade-funktioner stannar i fordonet, kan användas av alla förare och kan inte överföras till något annat fordon.

Välj din Taigo

Välj vilken version av Taigo du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Vilket är ditt nästa steg?

Hitta närmaste återförsäljare

Utforska alla våra modeller

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.