2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Nya flexibla T-Cross.

Ommöbleringsbar så att den passar dina behov.

Nya T-Cross kan du enkelt möblera om – för mer benutrymme eller mer bagageutrymme eller mer plats att lasta långa saker. Något som alltid ryms i den är de avancerade säkerhetssystemen som är standard. Allt för att du enkelt och tryggt ska ta dig genom dagens alla aktiviteter.

Mångfasetterad och mångsidig.

Cara Delevingne är mångsidig. Precis som nya T-Cross så överraskar hon med en ny fasett varje dag. Både Cara och nya T-Cross är framför allt #MoreThan1Thing

 • Cara, modellen

  "Fashion is about being brave. There are no rules."

  Upptäck vad Cara tycker om mode, avgränsningar och fack. Klicka här för intervjun.

  Se videon
 • Cara, surfaren

  "Surfing the first wave is like flying."

  Cara är en passionerad surfare. I denna intervju berättar hon om känslan i det och vad surfning betyder för henne.

  Se videon
 • Cara, trummisen

  "Rhythm is life."

  Oavsett hur tätt packad hennes schema än är så tar sig Cara tid för att spela trummor.

  Se videon
 • Cara, regissören

  "When there's chaos and stress, I'm calmest."

  Upptäck vad Cara tycker om sitt arbete som regissör och hur hon hanterar utmaningarna på setet.

  Se videon
 • Cara, skådespelerskan

  "Every role is good if it has flaws."

  Skådespeleriet är för Cara mer än att bara spela olika roller. Hon lär sig mycket om sig själv när hon agerar.

  Se videon
 • Cara, fotografen

  "I fell in love with photography."

  I den här intervjun avslöjar Cara vad det var som väckte hennes kärlek till fotografin och förklarar anledningen till de flesta av sina bilder.

  Se videon

#MoreThan1Thing - bakom scenen.

image

Självsäker stil.

Nya T-Cross: ett kompromisslöst flexibelt, runt-om- sorglöst paket i slående crossover design. Låt dig begeistras.

Flexibel design.

Nya T-Cross är kompakt men långt ifrån liten – den är mångfunktionell och mångsidig med ett flexibelt inre som är ommöbleringsbart för att rymma mycket. Med möjligheterna att styla bilen och alla de praktiska egenskaperna är den redo för dagens alla olika aktiviteter.

 • Interiör

  Mer utrymme för din egen stil.

  Känslan i interiören skapas av Ambientebelysningen, de högkvalitativa sätena och de tre designpaketen du kan välja till.

 • Belysning

  En lysande idé från första anblicken.

  Med LED-strålkastarna erbjuder T-Cross gott om upplysning. T-Cross GT är utrustad med LED-strålkastare.

 • Fälgar

  Ett helt sortiment fälgar.

  Det kan vara svårt att komma fram till vilka fälgar som passar T-Cross bäst – du har mycket att välja på för att ge bilen den prägel du vill ha. I kollektionen finns både 16-tums och 18-tums lättmetallfälgar, som till exempel Nevada 18 tum i svart.

  Läs mer

Gör den till din egen.

Nya T-Cross erbjuder ovanligt mycket flexibilitet och frihet. Det gäller även utseendet. Med tillvalen designpaketen Black, Energetic Orange och Bamboo Garden Green kan du få din T-Cross att passa din egen personlighet.

Utrustning.

Det är enkelt att anpassa den redan flexibla bilen till dina behov och din smak. Du väljer mellan utrustningsversionerna T-Cross och T-Cross GT, som du sedan kan anpassa ännu mer med utrustningsalternativen.

Komfort.

Är du den spontana typen? Då är nya T-Cross en ideal följeslagare genom dagen. Tack vare att passagerarsätet fram kan fällas helt, och baksätet även kan flyttas framåt och bakåt, anpassar du den enkelt till det du behöver/vill/måste göra. Ett tillval är den digitala interaktiva instrumenteringen som visar information om körningen och på det sätt som du vill ha den.

 • Baksäte och lastutrymme

  Skapa utrymmet du behöver.

  En av T-Cross särskilda kännetecken är flexibiliteten. Tack vare det flyttbara delbara baksätet så skapar du mer benutrymme eller mer bagageutrymme, allt beroende på situationen.

 • Framsätena

  Utrymme för komfort med mera.

  Luta dig bakåt och slappna av i den välutformade framstolen. Svankstödet är ett tillval som ryggen kommer att tacka dig för. Det stödjer ryggen även på långa resor. Passagerarsätet fram kan fällas helt, så att du kan lasta långa föremål.

 • Utrymme

  Mer flexibilitet för ett variationsrikt liv.

  Med den flexibla interiören är det enkelt att anpassa T-Cross för passagerare, bagage, shopping och allt annat du behöver köra.

 • Active Info Display

  Exakt den information du behöver, som du vill ha den.

  Om du vill kan du istället för den vanliga instrumenteringen välja Active Info Display. Den digitala instrumenteringen visar inte bara hastighet, varvtal och bränslenivå – tydligt och direkt i blickfånget visar den också annan viktig information. Till exempel visar den kartvyn från navigationssystemet, om du vill det, eller information om radiokanaler, eller musik. Du väljer vad som ska visas, och hur.

Infotainment.

Oavsett om du vill ha den senaste trafikinformationen, använda navigationssystemet eller helt enkelt lyssna på din favoritmusik, så är det enkelt med nya T-Cross tack vare lättanvända smarta system.

 • Uppkoppling

  Ihopkopplad med allting som är viktigt för dig.

  Du är alltid uppkopplad genom mobilen. Och med din T-Cross också. Tjänsterna i Car-Net Guide & Inform gör vardagen en hel del enklare och ser till att du kommer dit du ska så enkelt som möjligt.

  Läs mer
 • Telefoni

  Enkel kommunikation.

  Det är enkelt att koppla ihop bilen med mobilen och surfplattan genom USB-portarna, eller via Bluetooth. Mobiler som är kompatibla med induktiv laddning (tillval) är dessutom superenkla att ladda. Lägg den bara i främre förvaringsfacket, så laddas den automatiskt.

  Läs mer
 • Beats

  En rik musikupplevelse.

  Gillar du musik med ordentlig bas? Tillvalet beats sound system från ljudmagikerna på BeatsAudio ger alla i bilen ett förstklassigt ljud. Subwoofern med de ultradjupa bastonerna kommer garanterat att skapa vibrationer i maggropen också. Högtalarna matas med ljudsignalerna från en 8-kanals förstärkare med 300 watts uteffekt, gott och väl tillräckligt för en rik – och hög – musikupplevelse.

  Läs mer

Systemen som hjälper dig.

Assistanssystemen i T-Cross gör körningen bekvämare, och hjälper dig att klara av kritiska situationer – eller till och med undvika dem. Även om det är sällan du märker av systemen, så känns det tryggt att de finns där.

 • Säkerhet

  Fem trygga stjärnor.

  Alla nya bilar går igenom EuroNCAPs säkerhetsundersökning med krocktester och massor av andra tester som mäter bilens aktiva och passiva säkerhet. T-Cross nådde maximala 5 stjärnor, och rankas alltså som en av de säkraste bilarna i klassen.
  Mer information finns på www.euroncap.com

  Läs mer
 • Körning

  Bilen som hjälper dig att köra.

  T-Cross bjuder på en fin körupplevelse, som är extra bekväm tack vare systemen som assisterar dig. Skönt på längre resor – eller i stan där du kan låta bilen hjälpa dig med körningen.

  Läs mer
 • Parkering

  Lika roligt att parkera som att köra.

  Att manövrera in i en trång parkeringsruta är ett tålamodstest. Om du inte har en T-Cross med parkeringsassistent – då rattar bilen själv in i på plats.

  Läs mer

Testrapporter

Nästa steg.