Mer utrymme för sport. Fler tillfällen för körglädje.

Med Golf Sportscombi R kommer du att upptäcka en helt ny värld. Bilen är gjord för alla som vill ha frihet i kombination med enastående körglädje. Exceptionell prestanda och smarta lösningar ger dig garanterat minnesvärda körupplevelser.

Den kraftfulla VW Golf R Sportscombi kör längs en väg.

Prestanda

Från 0 till 100 km/h på 4,9 sekunder. Kraftfull var ordet.

R-knappen på multifunktions-sportratten omvandlar Golf Sportscombi R till en bil med äkta sportbilskänsla.

R-knappen

En knapptryckning på multifunktions-sportratten är allt som behövs för att byta till Race-läge.

Tröskelbreddarna, stötfångarna och lackfärgen ”Lapiz Blue” ger VW Golf Sportscombi R ett iögonfallande yttre.

Exteriör

Karakteristiska stötfångare och tröskelbreddare i matchande lackfärg ger den där speciella sportiga stilen.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Styrkan döljer sig i detaljerna

Golf Sportscombi R bär sin personlighet med stolthet. De karakteristiska stötfångarna och tröskelbreddarna i samma lackfärg som bilen har en stark signalverkan. Blå dekorlister i kylargrillen och ytterbackspeglar i matt krom ger det där lite speciella till den Lapiz-blå lackfärgen, som är tillval. Den högblanka diffusorn och det fyrdelade sportavgassystemet med förkromade, dubbla avgasrör skapar ett sista, bestående intryck för den som ser bilen försvinna i fjärran.

IQ.Drive & Teknik

Höjer pulsen hos varje sportbilsentusiast

Det här paketet låter dig leva ut din passion för motorsport. Utvecklat på den norra slingan på Nürburgring, får en Golf Sportscombi R utrustad med tillvalet R-Performance-paket en maxhastighet på 270 km/h (annars 250 km/h). Körprofilerna ”Drift” och ”Special” ger dig garanterat gåshud bara med en knapptryckning och en prestanda utöver det vanliga. Som en extra bonus följer 19-tumsfälgarna ”Estoril” (svarta eller blanksvarta) med i paketet.

Gåshud med en knapptryckning

R-knappen på multifunktions-sportratten byter direkt till din valda körprofil, eller till racer-läget. Omvandla din Golf Sportscombi R till en dynamisk atlet för oförfalskad körglädje.

Bygg din bil

Välj din Golf Sportscombi R

Välj vilken version av Golf Sportscombi du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Modellerna som är märkta med "Endast lagerbilar" hittar du på vår lagerbilssida, följ länken nedan.

Fler modeller

Upptäck våra sportiga bilar

Sportig utväxling, otrolig prestanda, härlig körglädje. Det är vad du får med Volkswagens sportigare modeller.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.