• Pris från389 900 kr
  • Motoreffekt150 - 200 hk
  • Bagagerumsvolym1.769 - 1.780 liter
  • Dragvikt1 600 - 2 200 kg

Erbjuder inte bara välkänd mångsidighet, utan imponerar också med en hög komfortnivå.

Passat Sportscombi är mer uppkopplad än någonsin, ger automatiskt helljus utan att blända och kan delvis köra sig själv. Navigation är standard och med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du ett fast grepp om den svenska vintern.

Passat Sportscombi har många fördelar:

Passat bagageutrymme med nerfällt baksäte.

Koncept för bagageutrymmet

Fantastiskt stort bagageutrymme.

IQ.LIGHT matrix LED-strålkastare

Stark utstrålning. Utan att blända.

Area View

Full koll åt alla håll.

Köpa & Äga

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Tanka diesel med mindre klimatpåverkan

Väljer du en dieselmotor till din bil är det nu möjligt att tanka med HVO100 som är ett syntetiskt förnybart dieselbränsle med samma egenskaper som vanlig diesel. Det bidrar till att minska klimatutsläppen jämfört med fossila bränslen. HVO100 har nedsatt energi- och koldioxidskatt och finns idag på mer än 200 tankställen.

Exteriör & Interiör

Passat Sportscombi är trogen sitt arv

Designen av Passat Sportscombi är omisskännlig, med Passats typiska kombination av mångsidighet och sportiga linjer. Den framträdande kylargrillen och distinkta strålkastarna skapar ett självsäkert utseende. LED-strålkastarna, eller som tillval, matrix LED-strålkastare och LED-bakljusen ger en stilfull touch till det balanserade intrycket. Ett stort urval eleganta fälgar sätter pricken över i.

IQ.Drive & Teknik

Stark utstrålning. Utan att blända

Tack vare den dynamiska helljusassistenten så behöver du inte oroa dig för att IQ.LIGHT matrix LED-strålkastarna ska blända dina medtrafikanter. Individuella LED-segment slås på eller av för att anpassa ljuset till körsituationen. Oavsett om du kör i staden på dagen, på landet när det skymmer eller motorvägen på natten, så kommer IQ.LIGHT matrix LED-strålkastarna att anpassa sig. Det gör körningen enklare för dig, och även för dina medtrafikanter.

 

5.
Inom systemets gränser.

Håller avståndet. Och hastighetsbegränsningen.

Adaptiv farthållare (ACC) hindrar dig från att överskrida en förinställd maxhastighet och gör att du kan hålla ett minsta avstånd till fordonet framför. I kombination med ett navigationssystem (tillval) utökas den adaptiva farthållaren ACC med förutseende farthållare och kurvtagningsassistans.

ACC kan därför anpassa fordonets hastighet till relevanta hastighetsbegränsningar och vägutformningar (exempelvis kurvor och rondeller).

Bygg din bil

Välj din Passat Sportscombi

Välj vilken version av Passat Sportscombi du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Håll dig uppkopplad

Med en mängd We Connect-tjänster tillgängliga får du möjlighet till full uppkoppling redan från början. När du väl har slutfört aktiveringen och loggat in med ditt Volkswagen-ID är det otroligt enkelt att använda våra kostnadsfria, innovativa onlinetjänster. We Connect1 gör inte bara din vardag med din Volkswagen trevligare, utan också bekvämare. Det ger dig tillgång till viktig fordonsinformation och erbjuder användbara och bekväma funktioner som Samtal vid fordonshaveri eller Servicebokning. Och med appen We Connect kan du i din smartphone hålla koll på viktiga data om din Volkswagen även när du inte sitter i bilen. Du kan till exempel kontrollera om alla dörrar och fönster är stängda.

1. För att använda We Connect-tjänsterna måste en kund ha ett Volkswagen ID-konto och logga in på We Connect med användarnamn och lösenord. Ett separat avtal för We Connect eller We Connect Plus måste också vara upprättat online med Volkswagen AG. För We Connect Plus har du 90 dagar efter att fordonet överlämnats till dig att registrera bilen hos Volkswagen AG och använda tjänsterna för hela den överenskomna perioden.

Frågor & Svar om Passat Sportscombi

Fler modeller

Passat Sportscombi GTE

Passat GTE har massor av funktioner som standard, och framför allt är räckvidden upp till 56 km på el.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.