Ta en närmare titt på Tiguan R

VW Tiguan R sedd bakifrån

Nya känslor

Tiguan R försöker knappast dölja sin racing-själ med sina 320 hk (235 kW).

En kraftfull VW Tiguan R parkerad med vackert landskap i bakgrunden.

Exteriör

Med R-logotypen på kylargrillen och de speciella stötfångarna visar Tiguan R sin inneboende kvalitet.

En blå VW Tiguan R kör på en väg.

Din SUV

Sätt din egen prägel på Tiguan R.

Från noll till frihet

Europas bäst säljande suv och Volkswagens mest populära bil finns nu i R-version. Oavsett väglag eller förutsättningar klarar Tiguan R att hantera det mesta. Det är en allroundbil som erbjuder säkerhet, komfort och framför allt utomordentlig prestanda. Både när du kör i stadstrafik, på landsväg och på motorvägen så har du ett pålitligt fordon för alla situationer.

--:--

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Med betoning på R

Det behövs bara ett ögonkast för att notera bokstaven ”R”, speciellt tack vare den nydesignade fronten. Kylargrillen med R-logotyp, de framträdande stötfångarna och luftintagen ger designen den extra pricken över i. Den svartlackerade nedre spoilern fulländar den omisskännliga R-stilen.

IQ.Drive & Teknik

En kraftfull allround-bil

Med R-logotypen på karossen vet du att det här är en bil med kraft under huven. Närmare bestämt 320 hk (eller 235 kW om du så vill). Med ett maximalt vridmoment på 420 Nm får du en rejäl kraftutveckling när du trycker ner gaspedalen.

Bygg din bil

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Frågor & Svar om Tiguan R

Fler modeller

Upptäck våra sportiga bilar

Sportig utväxling, otrolig prestanda, härlig körglädje. Det är vad du får med Volkswagens sportigare modeller.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.