Komponera din egen nya T-Roc.

16 färgkombinationer. Många interiöra designdetaljer att välja bland. Ett brett sortiment av fälgar. Informationen visas som du vill på skärmarna. Svart tak, panoramasoltak eller inget tak alls. Framhjulsdrift eller 4MOTION fyrhjulsdrift. Du har osedvanligt stora möjligheter att få nya sportiga kompakt-suven T-Roc precis som du vill ha den.

Skönhetens kraft

Imponerande design och prestanda

Den senaste modellen, T-Roc R, imponerar återigen med enastående prestanda och exklusiva funktioner. Nya T-Roc R står för smidighet och kraftfull design kombinerad med användarvänlighet i vardagen. Den sportiga stilen både invändigt och utvändigt ger T-Roc R dess karakteristiska utseende.

VW T-Roc R sedd bakifrån körande nerför vägen.

Du känner kraften

Spänn fast säkerhetsbältena och njut av accelerationen tack vare motoreffekten på 300 hk.

Den sportiga och eleganta interiören i VW T-Roc R med ”Digital Cockpit Pro”.

Digital prestanda

Den digitala ”Cockpit Pro” är den centralt placerade kontrollenheten. Den ger bra överblick och har elegant R-utseende tillsammans med en valbar körprofil med ett speciellt racerläge.

En man tittar på sin VW T-Roc R som står parkerad på tomten.

Exteriör

Personligheten hos T-Roc R understryks av bland annat de distinkta ytterbackspeglarna med kromade spegelhus.

Exteriör & Interiör

Fartfylld färd

Detta är en bil som fångar blicken, med nydesignad kylargrill med R-logotyp, blank dekorlist i anodiserad aluminium, svart takspoiler och bakre stötfångare i bilens lackfärg med rejäla luftintag och diffusör. Nya T-Roc R har sportchassi och avgassystem med dubbla avgasrör som standard.

IQ.Drive & Teknik

Lyssna till dina inre drivkrafter

Nya T-Roc R ger topprestanda med TSI-motorn på två liter, 4MOTION fyrhjulsdrift och 7-stegad DSG-automatlåda. Motoreffekten är 300 hk (221 kW) med ett maximalt vridmoment på 400 Nm. Tack vare Launch Control, klarar T-Roc R en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 4,9 sekunder. Topphastigheten är elektroniskt begränsad till 250 km/h.

Digital prestanda

”Digital Cockpit Pro” är förarens kontrollpanel med elegant R-utseende, som visar all information som behövs på ett klart och tydligt sätt. Körprofilerna som kan väljas inkluderar även ett speciellt Racerläge med extra kraftfull körning. Den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC) kan stängas av manuellt.

Bygg din bil

Fler modeller

En vit T-Roc R-Line sedd snett framifrån stående framför en byggnad.

Nya T-Roc

Med vässad design, högre kvalitetsnivå på invändiga material, elegantare interiör och förbättrad teknik utstrålar nya T-Roc stort självförtroende och framhäver sin starka personlighet.

Nya Golf R. 

Redo för nästan vad som helst. Volkswagen Tiguan.

ID.4.
Elektrifiera livet.