2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image
1

Sharan.

Sharan

Volkswagen Sharan är en mycket stark aktör i sitt segment. En riktigt smart och skön bil som täcker upp för hela familjen vilken söker en säker och flexibel bil. Bilkonceptet passar perfekt för familjen men har sån bredd att den sannolikt fungerar precis lika bra för dig som använder bilen i tjänsten. Den är redan från start välfylld med modern teknik för miljö, säkerhet och komfort. Sedan kan du själv handplocka personliga tillval för dina egna behov.

Highlights & Design.

Genomtänkt. Volkswagen Sharan är en bekväm långfärdsbil, behaglig att låta sträcka ut på motor- och landsvägar likaväl som den är smidig och kvick i tät stadstrafik. Full personbilskänsla och gott om utrymme för alla – upp till sju personer. Som förare är den lite högre positionen skön med bra runtomsikt. Den exteriöra designen är attraktiv och följer uttryckligen Volkswagens inslagna väg med tidlös elegant form. De stora strålkastarna, de eleganta kromsliterna i grillen och den neddragna fronten/spoilern ger Sharan en vitalt sportig look. Precis som den är utmärkt att skjutsa barnen till skolan med är den representativ när du använder den i arbetet. De smakfulla 16-tumshjulen på Memphis lättmetallfälgar är standard. Materialvalen i kupén är av hög kvalitet och snyggt designat. Olika klädslar och paneler finns som tillval och sätter din prägel på bilen. Klimatanläggningen Climatronic med 3-zons individuell klimatreglering är standard och likaså infotainmentsystemet Radio Composition Media med åtta högtalare.

Utrustningsversioner.

Med många meningar. Den erbjuder en mängd tillval men redan från grunden har Sharan frikostigt med säkra, smarta och komforthöjande detaljer. Med upp till sju säten har familjen en förträfflig bil för alla resor. Det stora utrymmet är tacksamt också för dig som använder bilen i jobbet.

Motorer & Teknik.

Passande urval. Till Volkswagen Sharan finns fyra motorval. Gemensamt har de alla en modern och intelligent teknologi som utvecklats för körglädje, miljö och säkerhet. Vare sig du väljer bensin eller diesel får du en bil som levererar kraft och effektivitet till sparsam förbrukning.

Komfort & Funktion.

Plats för alla. Och allt. Volkswagen Sharan är lika smart som praktisk. Här möts du av massor av innovationer som gör livet med bilen både enklare och behagligare. Även om grundversionen är frikostigt utrustad och GT-versionen ytterligare välförsedd så finns det en hel del tillval för att skapa din egen stil på din Sharan. Smarta tillvalen Keyless Access och Easy Open passar t.ex. barnfamiljen som alltid har händerna fulla. För mer körkänsla och sportigare egenskaper är DCC, Dynamic Chassis Control, helt rätt. Släpp in ljus och luft med panoramasoltaket och Park Assist får dig att glömma svåra fickparkeringar.

Säkerhet.

Ta säkerheten på allvar. Det gör vi. Vi tar säkerheten på allvar och har gjort Sharan till en mycket säker bil. Konstruktionen runt de åkande är mycket solid och ett stort antal krockkuddar optimerar skyddet till ett av de bästa på marknaden. Din egen körning stöds av flera säkerhetssystem som ständigt övervakar din körning och kan rycka in till hjälp under vissa omständigheter. Bland de system som är standard i samtliga Sharan är Multikollisionsbroms, Pre-Crash-system och elektronisk stabiliseringskontroll med aktiv styrning. Som tillval finns dessutom flera säkerhetshöjande system.

Infotainment.

Alla ska trivas. Volkswagens senaste generation radio- och navigationssystem är standard redan i grundversionen av Sharan och ger de åkande trevliga musikupplevelser och aktuella nyheter. Väljer man tillvalet navigation lotsar systemet dig dessutom till resmålet. De senaste infotainment-systemen innebär snabb uppstart av systemet, kvick beräkning av färdvägar m.m. Samtliga system har Bluetooth handsfree som standard.

Nästa steg.