VW Passat Alltrack kör längs en väg med skog i bakgrunden

Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv. 

Passat Alltrack har många fördelar.

En Passat Alltrack i rörelse

Travel Assist

Håller ditt körfält. Och andra på avstånd.

4MOTION

Tar dig mjukt genom det ruffa. 4MOTION fyrhjulsdrift.

Adaptiv farthållare (ACC)

Håller avståndet. Och hastighetsbegränsningen.

Köpa & Äga

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

En instrumentpanel, utformad precis som du vill ha den

Föredrar du att bara se hastigheten och körsträckan? Eller är det kanske annat som är viktigt för dig att ha lättillgängligt? Kanske en karta över resvägen? Eller titeln på den låt du lyssnar på just nu? Varför inte en kombination av alltihop? Upplägget ligger i dina händer, du kan enkelt konfigurera din högupplösta, 10 tum Digital Cockpit Pro, så att den blir precis som du vill ha den.

IQ.Drive & Teknik

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

Passat Alltrack har Travel Assist som standard. Den kan som tillval även utrustas med ytterligare assistanssystem, t.ex. Side Assist.

Bygg din bil

Välj din Passat Alltrack

Välj vilken version av Passat Alltrack du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Håll dig uppkopplad

Med en mängd We Connect-tjänster tillgängliga får du möjlighet till full uppkoppling redan från början. När du väl har slutfört aktiveringen och loggat in med ditt Volkswagen-ID är det otroligt enkelt att använda våra kostnadsfria, innovativa onlinetjänster. We Connect1 gör inte bara din vardag med din Volkswagen trevligare, utan också bekvämare. Det ger dig tillgång till viktig fordonsinformation och erbjuder användbara och bekväma funktioner som Samtal vid fordonshaveri eller Servicebokning. Och med appen We Connect kan du i din smartphone hålla koll på viktiga data om din Volkswagen även när du inte sitter i bilen. Du kan till exempel kontrollera om alla dörrar och fönster är stängda.

1. För att använda We Connect-tjänsterna måste en kund ha ett Volkswagen ID-konto och logga in på We Connect med användarnamn och lösenord. Ett separat avtal för We Connect eller We Connect Plus måste också vara upprättat online med Volkswagen AG. För We Connect Plus har du 90 dagar efter att fordonet överlämnats till dig att registrera bilen hos Volkswagen AG och använda tjänsterna för hela den överenskomna perioden.

Frågor & Svar om Passat Alltrack

Fler modeller

Tåliga och pålitliga. Våra fyrhjulsdrivna bilar.

Våra fyrhjulsdrivna bilar är tåliga och pålitliga, gjorda för att klara de mest krävande och besvärliga väglag och körförutsättningar. Samtidigt är de bekväma, välutrustade och rymliga.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.