2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
Passat Alltrack
1

Passat Alltrack.

Passat Alltrack.

Stängd för nybeställning men lagerbilar kan finnas tillgängliga kontakta din återförsäljare. Under våren kan du bygga och beställa nästa version av Passat.

Highlights & Design.

Passat Alltrack väcker beundran när den rör sig i tät stadstrafik likaväl som den inger respekt när fyrhjulsdriften och den högre markfrigången ser till att den tar sig ända fram till stallet med hästsläpet, när den drar det tunga båtsläpet uppför sjösättningsrampen eller utan att tveka tar sig hela vägen upp till fjällstugan. Passat Alltrack är ingen illusion - den är precis vad den ser ut att vara. Du vet direkt att det är Alltrack när du ser de svarta skärmbreddarna och trösklarna. Den har snygga Alltrack-emblem i fronten och på sidorna fram, dimljus i stötfångaren och silvereloxerad takreling. Kåporna på ytterbackspeglarna är mattkromade medan stötfångare, hasplåtar och nederkanten på trösklarna är i rostfri look. Kliv in i den smakfullt designade kupén till den sköna komfortstolen med lyxig klädsel i tyg/Alcantara. Instrumentpanelen har inlägg av rostfritt stål, en snygg analog klocka. Pedalerna är av borstat stål och de snygga och tåliga instegslisterna i rostfritt stål.

Utrustningsversioner.

Kombinera komfort, flexibilitet, säkerhet, körglädje och utmärkt framkomlighet och du har Volkswagen Passat Alltrack. Den tilltalande designen, de tre motoralternativen, de smarta och säkerhetshöjande assistanssystemen samt modellens egenskaper vid tuffare vägval. Då levererar Passat Alltrack allt. Välj mellan Alltrack GT och Alltrack GTS samt flera utrustningstillval.

Motorer & Teknik.

Eftersom Passat Alltrack, oavsett version, är skapad för långa bekväma resor, tuffa upptåg vid sidan av allfarvägarna och inte minst för den vardagliga familjeanvändningen har motorurvalet varit mycket viktigt för att passa i alla sammanhang. Passat Alltrack är dessutom en utmärkt dragbil och har inga problem med släp upp till 2200 kg. Tre motoralternativ driver Passat Alltrack. Vare sig du väljer bensin eller diesel till Passat Alltrack får du en bil med kraft och effektivitet. Motorerna är utrustade med start-/stoppsystem och ett läge för bromsåtervinning. DSG-automatväxellåda, med 6 eller 7 steg, samt dubbla kopplingar är standard för samtliga Alltrack-versioner.

Körprofilsval.

Komfort & Funktion.

Varje förare och passagerare i Passat Alltrack ska ha en behaglig resa – kort eller lång spelar ingen roll. Välj t.ex. till ergoComfort-förarstol med elektrisk inställning, svankstöd och massagefunktion. Eluppvärmd multifunktionsratt är perfekt kyliga dagar, Keyless access med Easy Open är skönt när du har händerna fulla och bara behöver röra foten under bakre stötfångaren för att öppna bagageluckan. Och det finns massor av fler möjligheter när du utrustar din Passat Alltrack.

Säkerhet.

Vi tar säkerheten på allvar och har gjort Passat Alltrack till en mycket säker bil. Konstruktionen runt de åkande är mycket solid och ett stort antal krockkuddar optimerar skyddet till ett av de bästa på marknaden. Din egen körning stöds av flera säkerhetssystem som ständigt övervakar din körning och kan rycka in till hjälp under vissa omständigheter. Bland de system som är standard i samtliga Passat Alltrack är Multikollisionsbroms, Pre-Crash-system och elektronisk stabiliseringskontroll med aktiv styrning. Som tillval finns dessutom flera säkerhetshöjande system, t.ex. Side Assist Plus med Rear Traffic Alert, Area View, Traffic Jam Assist m.m.

Infotainment.

Volkswagens radio- och navigationssystem finns för alla önskemål till din nya Passat Alltrack. Det ger dig musikupplevelser, nyheter och lotsar dig till nya resmål medan dina passagerare är uppkopplade. Alla Passat Alltrack har senaste generationen av Volkswagens Infotainment vilket innebär snabb uppstart, kvick beräkning av färdvägar m.m. Samtliga Infotainment har Bluetooth handsfree som standard. Navigationssystemen finns med 6,5- och 8-tums färgpekskärm och i dessa igår även Car-Net som bevakar och informerar om vägarbeten, alternativa färdvägar och väder. Via Bluetooth kan de åkande streama musik från sina Smartphones direkt till bilens ljudanläggning.

Nästa steg.