VW Passat Alltrack på en stenstrand
VW Passat Alltrack på en stenstrand
VW Passat Alltrack på en stenstrand

Volkswagen Passat Alltrack

Alltid redo. Nya Passat Alltrack.

Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är nya Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv. 

Nya Passat Alltrack har många fördelar. Som till exempel de här:

Passat Sportscombi i rörelse

Travel Assist

Håller ditt körfält. Och andra på avstånd.

4MOTION

Tar dig mjukt genom det ruffa. 4MOTION fyrhjulsdrift.

Adaptiv farthållare (ACC)

Håller avståndet. Och hastighetsbegränsningen.

IQ.DRIVE 

Håller ditt körfält. Och andra på avstånd.

Standardmonterade Travel Assist ger dig ett mycket användbart förarassistanssystem i bilen. Med en knapptryckning säkerställer det perfekt körkomfort, genom att assistera vid monotona och tröttande körsituationer1. Travel Assist hjälper dig att hålla ditt körfält, din hastighet och beräkna avståndet till fordonet framför, speciellt på väl underhållna vägar som motorvägar. Kombinerat med DSG-växellåda blir långsam körning vid köbildning betydligt enklare.

Teknik

Tar dig mjukt genom det ruffa: 4MOTION fyrhjulsdrift.

Regn, snö, ojämnt eller halt väglag. Du klarar det mesta med 4MOTION fyrhjulsdrift som är standard på Passat Alltrack. Systemet ser till att motorkraften fördelas jämnt över alla fyra hjulen. Det förhindrar hjulen från att slira eller låsa sig och förbättrar dragkraften för din Passat Alltrack på i stort sett alla underlag. Du klarar dig komfortabelt.

Fordonen som visas i bild kan skilja sig från de som är tillgängliga på den svenska marknaden. I vissa fall är bilarna utrustade med tillvalsutrustning mot merkostnad. De angivna värdena avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan anges enbart för att möjliggöra jämförelse mellan olika fordonstyper.