Volkswagen T-Cross, Taigo och T-Roc

Mer superkrafter när de behövs. Volkswagens suv-familj.

Förutom att våra suvar är rymliga, femstjärnigt säkra och smarta både i vardagen och på längre resor, så har de också en mängd dolda superkrafter som standard eller tillval.

Med funktioner som Park Assist, City Emergency Brake, och Travel Assist  kan de till exempel parkera åt dig, nödbromsa om någon kommer ut framför bilen, hålla filen och avståndet automatiskt, och ”prata” med andra bilar på vägarna så att du blixtsnabbt får trafikinformation om något hänt längre fram.

Det gäller alla våra suvar, även de i lite mindre format. Titta gärna närmare på T-Roc, T-Cross och Taigo.
 

T-Roc

T-Roc

Volkswagen T-Roc

16 färgkombinationer. Många interiöra designdetaljer att välja bland. Ett brett sortiment fälgar. Svart tak, panoramasoltak eller inget tak alls. Framhjulsdrift eller 4MOTION fyrhjulsdrift. Du har osedvanligt stora möjligheter att komponera din T-Roc precis som du vill ha den.

T-Cross

T-Cross

Volkswagen T-Cross

Kombinerar kompakta yttermått med rymlighet och sportig smidighet. Bagageutrymmet och baksätet är flexibla så du kan anpassa bilen till dina behov av att lasta olika saker. Du sitter lite högre med bra överblick och du har gott om uppkopplade möjligheter.

Taigo

Taigo

Volkswagen Taigo

Rymlig och sportig kompakt suv med eleganta coupélinjer, ständig uppkoppling, digital förarmiljö, avancerade säkerhetssystem och även panoramaglastak och dragkrok, om du vill. Den är helt enkelt som gjord för att lyfta vardagen lite grann – för att inte tala om helgerna.

Se fler aktuella erbjudanden

Just nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privatperson och för företaget. Klicka in här om du vill läsa mer:

Hitta fler erbjudanden

Du kan också besöka våra modellsidor för att se vilka kampanjmodeller som finns.

Till modellöversiktenÖppnar nytt fönster/tab