Das WeltAuto

Das WeltAuto

Genom Das WeltAuto-certifieringen kan du känna dig trygg med att du köper en bra bil. Här kan du läsa mer om Das WeltAuto-certifiering innebär.

Certifierade begagnade Volkswagen

Hos VW-återförsäljaren

Kvalitetskontroll på 122 punkter

För att en bil ska få Das WeltAuto-certifieringen krävs godkänt på en kvalitetskontroll med 122 punkter. Varje bil undersöks och inspekteras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick både invändigt, utvändigt och under huven.

1 års garanti på Das WeltAuto-certifierade begagnade Volkswagen

1 års garanti

Das WeltAuto-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Bytesrätt inom 10 dagar på certifierade begagnade bilar från Das WeltAuto gör begagnatköpet tryggt

Bytesrätt

Det är tryggt att köpa begagnad bil hos Das WeltAuto. Om du ångrar köpet har du möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager inom 10 dagar.

Volkswagen Polo

Finansiering och försäkring

När du köper en begagnad bil hos någon av våra återförsäljare, kan du välja mellan flera olika förmånliga finansieringslösningar. Vi erbjuder rabatt på försäkringen och möjlighet att teckna serviceavtal. Med Volkswagenkortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter.

Privatleasa en begagnad Volkswagen
Blå Tiguan

Hitta en begagnad Volkswagen

Het marknad för begagnade bilar

Utforska alla våra modeller