2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Service & Tillbehör

Service & Tillbehör.

Körglädje med bättre komfort och ökad säkerhet.

Oavsett om du tänker byta ut en del på bilen eller är ute efter tillbehör, som ökar komforten och användbarheten, får du produkter med bästa möjliga funktion och av högsta kvalitet när du väljer originaldelar från Volkswagen. Volkswagens sortiment av originaldelar omfattar cirka 299 000 delar för alla Volkswagen-modeller i upp till 15 år efter att serieproduktionen av en viss modell har upphört. Våra serviceerbjudanden garanterar bekymmersfritt bilägande: Service med attraktiva villkor, individuellt utformade för din bil, för att fullt ut motsvara dina behov. 

Originalvindruta.

Repig och sprucken bilruta. Dåliga torkarblad. Trasiga lampor. Det finns många saker som kan påverka sikten på ett negativt sätt när man kör bil. Med Volkswagens Originalvindruta är du säker på att du har fri sikt och att bilen håller samma säkerhetsnivå som när den lämnade fabriken. Om du har en Volkswagen Försäkring så betalar du endast 1 800 kronor när du byter till en ny vindruta. Se filmen om hur vi byter en Volkswagen Originalvindruta!

image

Originaldelar.

Med originaldelar från Volkswagen tar du alltid rätt beslut. Våra originaldelar är perfekt utformade för ditt fordon. De ger dig högsta möjliga säkerhetsnivå, tillförlitlighet och prestanda. Volkswagens originaldelar motsvarar fullt ut seriestandarden vid produktion av nya fordon och är redan från början konstruerade för att vara kostnadseffektiva och lätta att reparera vid behov.

image

Service.

Vi undersöker ditt fordon och rådgör med dig – kundnöjdhet och servicekvalitet är oerhört viktigt för oss. Våra utbildade Volkswagen-specialister ser till att din Volkswagen presterar bra och tillförlitligt med ett attraktivt pris/prestanda-förhållande. Med vår expresservice får du högsta kvalitet vid en rad kontroller och reparationer och arbetet utförs på under 60 minuter. Utan att du behöver boka tid.

 

image

Volkswagen Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal finns från endast 99 kr i månaden vilket innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Volkswagen Mobilitetsgaranti. Med Volkswagen Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Volkswagen.

Aktuella erbjudanden