A VWR Golf R and Golf R Estate in Lapiz Blue are standing in a carpark

Volkswagen
R-modeller

Låt dig inspireras av våra mest kraftfulla modeller.

Låt dig inspireras av våra mest kraftfulla modeller.

Nyfiken på Volkswagens sportigaste modeller? Då har du kommit rätt. Upptäck mer om våra kraftfulla R-modeller – exempelvis Golf R eller den första R-modellern med laddhybriddrift: Touareg R.

Får blickarna på sig – våra R-modeller

Nya T-Roc R: styrkan sitter i skönheten

Nya T-Roc R är din trogna följeslagare i vardagen. Detta kraftpaket imponerar med sin smidighet och karaktäristiska design, samtidigt som den är väldigt praktisk. Släpp lös kraften!

Arteon Shooting Brake R – sportig elegans

Ingen annan modell kombinerar estetik och prestanda så bra som Arteon Shooting Break R. Luftintagen i fronten är ett bra exempel. De både ser bra ut, samtidigt som de höjer prestandan genom att leda kylande luft till bromsarna.

Arteon R: Design i perfektion

Om du gillar presetanda kommer du gilla vår 7-stegade dubbelkopplingsautomatlådan, som gör det möjligt för Arteon R att accelerera drån 0–100 km/h på bara 4,9 sekunder.  R-Performance Torque Vectoring på bakaxeln som fördelar effekten på bakhjulen är en annan höjdpunkt. Upptäck mer om Arteon R.

Den starkaste Golf R – någonsin

Får du rysningar när du hör om en fyrcylindrig, tvåliters-turbo med ett maximalt vridmoment på 420 Nm? Det får vi. Upptäck mer och lär känna Golf R.

Golf Sportscombi R: perfekt för vardagen

Vår högprestanda Golf Sportscombi är underbar att köra – oavsett som du ska till jobber eller ut på ett äventys. 0 till 100 km/h går på 4,9 sekunder och du kan samtidigt lasta upp till 1642 liter i bagageutrymmet. Gör vardagen speciell och upptäck mer om Golf Sportscombi R här.

Hjälte i vardagen: Tiguan R

Här är den – den populära suven i sin kraftfullaste form. Tiguan R är en multitalang och gör den dagliga körningen till en fröjd. Effekt finns det gott om: 320 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 420 Nm. Vill du veta mer?

Touareg R – både kraftfull och imponerande

Dynamisk och intelligent effektiv: Det är var Touareg R handlar om. Vår eHybrid är en högprestanda-modell som kan köras helt på el. Redo för Touareg R? 

Dags att provköra?

Hitta närmaste återförsäljare

Utforska alla våra modeller