Volkswagens bilbingo
Tips

Så underhåller du barnen under bilresan 

9 juni 2021

Dags att ge sig ut på bilsemester och upptäcka Sverige? Vi vet alla hur jobbigt det kan bli med barnen i baksätet under en längre resa. Teknologi i all ära men ibland kan klassiska lekar för hela familjen vara ett perfekt sätt att hålla både barnen och resterande passagerare underhållna och slippa tjatet om ”när är vi framme?”. 

Volkswagens bilbingo

Längs hela sträckan under en längre bilresa finns saker att se som vi kanske ofta missar. Nu har det blivit dags att hålla koll på allt som finns utanför bilrutan. Med Volkswagens bilbingo engagerar du lätt hela familjen för en chans att vinna. Vem lyckas få fyra i rad först under din semester?

Skriv ut de fyra olika bingobrickorna, eller en till varje passagerare, ta med pennor och låt alla vara med och spela. Nu är det bara att hålla koll på vad ni passerar – vindkraftverk, en cab eller en kanske en ko? Kryssa för det du ser och glöm inte bort att ropa bingo när du fått fyra i rad! En perfekt aktivitet när du tar med familjen på en lite längre bilresa. 

Volkswagens bilbingo

TIPS - översikt

Det finns många tips och knep man kan ta till för att ta hand om sin bil. För att underlätta för dig har vi samlat våra bästa tips på ett ställe.

Bläddra vidare i VW eMagasin

Förläng sommaren – åk på hemester

Fikarasten värd en omväg

Fjällresa eller långsemester med elbilen – en omöjlighet? Nej!

Bläddra vidare i VW eMagasin