En blålackerad VW Arteon R Shooting Brake står framför ett trästaket.
1

Volkswagen
Arteon Shooting Brake R.

  • Pris från624 900 kr
  • WLTP-förbrukning bensin blandad9,2 l/100km
  • Motoreffekt320 hk
  • Dragvikt2 200 kg

Fartfylld elegans

Kör ut mot friheten och lämna staden bakom dig. Uttrycksfull, självständig och självsäker, men utan att vara arrogant. Den omedelbara responsen från drivlinan ger säkerhet och fantastisk väghållning. Arteon Shooting Brake R är själva essensen av kraft. Hoppa in och upplev känslan av komfort och sportighet.

Nya Volkswagen Arteon Shooting Brake R

Interiör

Välkomar med lyxig bekvämlighet.

Design

Tydlig R-Design.

Urkraft

320 hästkrafter och 7-stegad DSG automatlåda.
--:--

Exteriör & Interiör

Omisskännligt R

Kraften hos Arteon Shooting Brake R exponeras tydligt genom designen. Fronten utstrålar styrka med sina förkromade backspegelhus, den sportiga stötfångaren och den blanksvarta kylargrillen (som är specifik för R-serien). Det högeffektiva bromssystemet med sina blå bromsok tillsammans med R-logotypen och individuella luftintag är inte bara designelement, utan ger dessutom förbättrad prestanda.

IQ.Drive & Teknik

Exakt rätt nivå på drivkraften

Den imponerande kraftutvecklingen hos Arteon Shooting Brake R överförs genom en 7-stegad DSG automatlåda och ger en acceleration från 0–100 km/h på 4,9 sekunder. Med tillvalet V-Max, 4-MOTION fyrhjulsdrift och en motoreffekt på 320 hk (235 kW) tar Arteon Shooting Brake R med dig till en topphastighet på 270 km/h. Tack vare R-Performance Vectoring Technology som sköter kraftfördelningen mellan bakhjulen genom att accelerera det yttre hjulet, går det att ha högre hastighet genom kurvorna.

Bygg din bil

Fler modeller

Upptäck våra sportiga bilar

Sportig utväxling, otrolig prestanda, härlig körglädje. Det är vad du får med Volkswagens sportigare modeller.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.