Esteten bland atleter

Råstyrka har sällan varit elegantare. Arteon R utgör en optimerat synkroniserad balans mellan dynamisk kraft och förfining. Du kommer att bli övertygad av den rena körglädjen när du upplever den med alla sinnen. Körkomfort, perfekt design och fantastisk prestanda är en treenighet som gör Arteon R till din perfekta partner.

Nya Volkswagen Arteon R

Interiör

Välkomar med lyxig bekvämlighet.

Design

Tydlig R-Design.

Urkraft

320 hästkrafter och 7-stegad DSG automatlåda.

Exteriör & Interiör

Omisskännligt R

Kraften hos Arteon R exponeras tydligt genom designen. Fronten utstrålar styrka med sina förkromade backspegelhus, den sportiga stötfångaren och den blanksvarta kylargrillen (som är specifik för R-serien). Det högeffektiva bromssystemet med sina blå bromsok tillsammans med R-logotypen och individuella luftintag är inte bara designelement, utan ger dessutom förbättrad prestanda.

IQ.Drive & Teknik

Exakt rätt nivå på dragkraft

Den imponerande kraftutvecklingen hos nya Arteon R överförs genom en 7-stegad DSG automatlåda och ger en acceleration från 0–100 km/h på 4,9 sekunder. Med tillvalet V-Max, 4-MOTION fyrhjulsdrift och en motoreffekt på 320 hk (235 kW) tar nya Arteon R med dig till en topphastighet på 270 km/h. Tack vare R-Performance Vectoring Technology som sköter kraftfördelningen mellan bakhjulen genom att accelerera det yttre hjulet, går det att ha högre hastighet genom kurvorna.

Bygg din bil

Fler modeller

Upptäck våra sportiga bilar

Sportig utväxling, otrolig prestanda, härlig körglädje. Det är vad du får med Volkswagens sportigare modeller.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.