Mer utrymme för elegans och bekvämlighet.

En praktisk bil behöver inte innebära att den inte samtidigt kan vara elegant. Designen på Arteon Shooting Brake talar sitt tydliga språk, där den breda kylargrillen och eleganta taklinjen är en del av den exklusiva designen, samtidigt som bagageutrymmet är imponerande stort.

Man med hund passerar framför parkerad Arteon Shooting Brake

Exteriör

Inbjudande bekväm.

eHybrid

Plugin-hybrid med både elmotor och TSI-motor.

Digital mätartavla ”Digital Cockpit Pro”

Se allt du behöver med en blick.

Köpa & Äga

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Ett yttre som ger dig inre lugn

Bakdelens uttrycksfulla design gör att Arteon Shooting Brake verkligen sticker ut i sin klass. Med ytterligare en nivå av individuell och stilfull särprägel till din Arteon, så är R-Line en del av standarden.

IQ.Drive & Teknik

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

En röd Arteon Shooting Brake använder sig av förarassistanssystemet Travel Assist.

Arteon Shooting Brake är standardutrustad med nödbromssystemet Front Assist. Fler assistanssystem finns som tillval, exempelvis Travel Assist.

Delad drivning är dubbel glädje.

Arteon Shooting Brake eHybrid är en plugin-hybrid med både elmotor och TSI-bensinmotor. Det betyder att du antingen kan köra med noll lokala utsläpp, eller kombinera förbränningsmotorn och elmotorn i hybridläge för maximal motoreffekt och maximal körglädje.

Ren gång

TDI-motorn i Arteon Shooting Brake har imponerande låga utsläppsvärden. Detta är möjligt genom den innovativa dubbeldoseringen av AdBlue till två dubbelkopplade katalytiska avgasrenare som binder upp till 80% av kväveoxiderna. Resultatet är en dieselmotor som har åtta gånger lägre utsläpp än den strikta Euro 6d-normen. TDI-motorn har en motoreffekt på 193 hästkrafter.

Mer om Arteon Shooting Brake:

Fler highlights

Bygg din bil

Uppkopplad mot världen.

Med en mängd We Connect-tjänster tillgängliga kan du få full uppkoppling från start. När du väl har slutfört engångsaktiveringen och loggat in med ditt Volkswagen-ID är det otroligt enkelt att använda våra kostnadsfria, innovativa onlinetjänster. We Connect1 gör inte bara vardagen med din Volkswagen trevligare, utan också bekvämare. Det ger dig tillgång till viktig fordonsinformation och erbjuder användbara och bekväma funktioner som samtal vid fordonshaveri eller Servicebokning. Dessutom kan du använda din mobiltelefon som en mobil nyckel om du vill, så att du kan öppna och starta din Arteon Shooting Brake utan att behöva leta efter bilnyckeln. Och med appen We Connect för din smarta mobiltelefon kan du hålla koll på viktiga data om din Volkswagen även när du inte är i bilen. Du kan exempelvis kontrollera återstående räckvidd eller om alla dörrar och fönster är stängda.

1. För att använda We Connect-tjänsterna måste en kund ha ett Volkswagen ID-konto och logga in på We Connect med användarnamn och lösenord. Ett separat avtal för We Connect eller We Connect Plus måste också vara upprättat online med Volkswagen AG. För We Connect Plus har du 90 dagar efter att fordonet överlämnats till dig att registrera bilen hos Volkswagen AG och använda tjänsterna för hela den överenskomna perioden.

Fler modeller

Dubbel glädje. Arteon Shooting Brake eHybrid.

Arteon eHybrid är en plugin-hybrid med både elmotor och TSI-bensinmotor. Bilen startar nästan ljudlöst i elektriskt läge med körning helt utan lokala utsläpp. Räckvidden med ren eldrift är upp till 57 km enligt WLTP.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.