Touareg och Car-Net
1
Touareg och Car-Net
1
Touareg och Car-Net
1
Touareg och Car-Net
1

Hela världen av Car-Net i din Touareg

Hela världen av Car-Net i din Touareg

Uppkopplad. Touareg.

Internet och den digitala uppkopplingen har blivit en del av vår vardag så varför skulle du avstå från det just i bilen? I Touareg tillhandahålls därför de mobila onlinetjänsterna från Car-Net som standard efter aktiveringen och uppnår därmed nya höjder: maximal anslutning.

Förutsättningar för Car-Net

 • VW Touareg med eSim
  VW Touareg med eSim

Upplev anslutning

 • VW Touareg med eSim
  VW Touareg med eSim

Ett fast inbyggt eSIM-kort säkrar åtkomsten till internet – och därmed till världen med de mobila onlinetjänsterna från Car-Net. På så sätt får du hela tiden den senaste informationen och tar del av underhållningen utan avbrott. 

Guide & Inform Premium

Om du söker spännande resmål i din omgivning får du högaktuell trafikinformation direkt från internet och mycket mer. Det exklusiva paketet ”Guide & Inform Premium” för Touareg med de nya tjänsterna webbradio och hybridradio erbjuder gränslös underhållning i fordonet.  Tack vare ruttberäkning online, 3D-stadsvy i valda städer, satellitkartor och inkrementella uppdateringar av kartmaterialet online blir navigeringen ännu intelligentare och överskådligare. Aktuella nyheter kan inte bara visas utan även bekvämt läsas upp.

 • VW Touareg Discover Pro radio
  VW Touareg Discover Pro radio

Gränslös underhållning

 • VW Touareg Discover Pro radio
  VW Touareg Discover Pro radio

Det spelar ingen roll var du befinner dig – du måste inte längre avstå från dina favoritkanaler och podcasts tack vare webbradio. Om du skulle lämna mottagningsområdet vid vanlig radiomottagning växlar hybridradiofunktionen automatiskt från markbunden mottagning till internet streaming. Och favoritkanalen fortsätter utan avbrott.
För att kunna ta del av tjänsterna webb- & hybridradio måste datapaket till eSim köpas eller en egen dataanslutning användas.

Security & Service

Med ”Security & Service” är du bekvämt på väg. I tjänstepaketet från Car-Net kombineras flexibilitet och transparens för ännu mer komfort. Tjänsten omfattar mobil åtkomst till viktiga fordonsfunktioner. Det spelar ingen roll om det gäller servicebokning, automatisk olycksrapportering, servicesamtal, parkeringsvärmare online eller stöldskyddslarm online: dina personliga tjänster hjälper dig i nästan varje situation och förser dig med all viktig information om din mobilitet.

 • Färdinspelning för VW Touareg
  Färdinspelning för VW Touareg

Vi är här för dig

 • Färdinspelning för VW Touareg
  Färdinspelning för VW Touareg

Med ”Nödsamtalstjänst” får du hjälp i nödsituationer. Vid svåra olyckor, till exempel om airbagen utlöses, så tillkallas hjälp automatiskt. Om din Volkswagen identifierar en olycka, ansluter tjänsten till Volkswagens nödcentral och skickar viktig information till räddningstjänsten. Du har dessutom möjlighet att tillkalla hjälp manuellt med ett knapptryck. 

Från överallt din Touareg i sikte

Hämtning av We Connect-appen

Hämtning av We Connect-appen

Anslut dig till din Touareg: Upplev alla fördelar med Car-Net i en app.

Villkor från Volkswagen
1.
För att använda Car-Net-tjänster behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och måste logga in med användarnamn och lösenord. Dessutom måste ett separat avtal med Volkswagen AG slutföras online. För att använda tjänsterna med den fulla löptiden har du 90 dagar från överlämnandet för att registrera fordonet på portal.volkswagen-we.com. Vid en registrering senare förkortas avtalstiden motsvarande. Användningen av Car-Net mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De tillhörande datakostnaderna som uppstår inom Europa bärs av Volkswagen AG inom ramen av nätverkstäckning, med undantag för tjänsterna Webradio och Hybrid-radio. För användning av tjänsterna Webradio och Hybrid-radio, liksom WLAN-Hotspots, kan laddningsbara datapaket erhållas via den externa mobilkommunikationspartnern "Cubic Telecom" och användas inom nätverkets täckning inom många europeiska länder. Besök vw.cubictelecom.com för priser och länder som stöds. Alternativt är det möjligt att använda Webradio och Hybrid-radio via en mobil enhet (t.ex. smartphone) med möjligheten att fungera som en mobil Wi-Fi-hotspot. I sådana fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör, och endast med täckningen för respektive nätverk för mobiltelefoner. Mottagning av datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), avhängigt av ditt mobiltelefonabonnemang och speciellt vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect-appen behöver du en smarttelefon med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör. Tillgängligheten för de enskilda Car-Net-tjänsterna som beskrivs i paketen ("Guide & Inform Premium" och "Security & Service") kan variera beroende på land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna kontraktsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under kontraktsperioden. För mer information, besök portal.volkswagen-we.com och din Volkswagen-partner. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..