ID. Vizzion
Visionen av eldriven rörelsefrihet.

ID. Vizzion
Visionen av eldriven rörelsefrihet.

Bästa sättet att förutsäga framtiden är att forma den. Därför jobbar vi aktivt med morgondagens sätt att skapa rörelsefrihet med eldrivna bilar. Vi använder allt vårt kunnande, alla våra idéer och våra tekniska möjligheter för att göra livet bättre. Och beviset för det är att framtiden redan börjat.

Fyra personer framför ID. Vizzion.

Som hörs på namnet är ID. Vizzion en konceptstudie som förkroppsligar vår vision om framtidens elbilar. I det här fallet en Sedan i lyxklassen med progressiv design, intelligent interiörkoncept och banbrytande teknologi. Elmotorerna är placerade direkt på fram- och bakaxeln , vilket betyder fyrhjulsdrift med omedelbar acceleration. Integrerat i bottenplattan sitter litiumjonbatterierna med hög kapacitet – de ger en räckvidd på upp till 66 mil.

--:--

Konceptbilen sätter dig verkligen i centrum. Du märker det redan innan du kliver in i bilen: den använder ansiktsigenkänning för att identifiera dig, hälsar dig med ett pulserande sken från LED-randen runt bilen, och öppnar dörren åt dig. Invändigt möts du av en interiör med lounge-känsla och kan njuta av ergonomiska säten i den rymliga kupén. Du kan göra toningen i sidofönstren och panoramasoltaket mörkare eller ljusare, som du vill.