fronten på Volkswagen ID. SPACE VIZZION

ID. SPACE VIZZION
En ny dimension inom elbilar

Med formen kommer farten

Med perfekt aerodynamik och den senaste tekniken inom eldrift, skapas utrymme för komfort och prestanda i särklass. En vision har förverkligats i en elbil som sätter en ny standard.

Volkswagen ID. SPACE VIZZION, exteriör
1
1.
Konceptbil

Framåtsträvande exteriör

Varje del av konturen har formats med funktion och prestanda i åtanke. Den dynamiska formen åstadkommer ett cW-värde på 0,24 och en räckvidd på upp till 590 kilometer (WLTP). En detalj som förstärker både aerodynamiken och den eleganta designen, är de futuristiskt mönstrade öppningarna i fronten, som styr luftflödet bakåt.

Den digitala instrumentpanelen i Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
1.
Konceptbil

Invändigt framsynt

Inne i ID. SPACE VIZZION har den klassiska instrumentpanelen ersatts av en banbrytande head-up display med AR. I kombination med ytterligare en miniskärm, projiceras viktig information i förarens blickfång direkt på vindrutan. Det här kompletteras av ID. Light mellan A-stolparna, som kommunicerar med föraren under körning. Justeringar av inställningar och infotainment-systemet kan göras på den centralt och luftigt placerade pekskärmen på 15,6 tum (39,6 cm).

Interiör i Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
1.
Konceptbil

Invändig rymd

Som namnet antyder erbjuder ID. SPACE VIZZION en rymlighet som spänner över flera bilklasser. Tack vare eldriften, blir det mer utrymme för de åkande inne i bilen. Interiören är öppen och luftig, med eleganta detaljer i högklassiga och tåliga material, som understryker hållbarhet och långsiktigt tänkande. Valet av råvaror är kreativt nyskapande, där vissa material kommer från produktion av äppeljuice. ID. SPACE VIZZION är en manifestation av Volkswagens innovativa förmåga.

Du kanske också är intresserad av:

Utmaningen antagen: ID.R

Legenden lever vidare: ID.Buggy

Du kanske också är intresserad av: