ID. Crozz
Redo när du är det.

ID. Crozz
Redo när du är det.

Om man kunde återuppfinna rörelsefrihet, vad skulle du göra? Vi har en vision som kommer att elektrifiera din vardag. En eldriven bil som gör livet bättre. En bil som är så intelligent att den förstår dig, och är så uppkopplad att den är närmare dig än någonsin tidigare. Den är full av teknologi som ger dig en ny frihet. En bil som inspirerar dig att upptäcka det okända.

Frontent på ID. Crozz
1
1.
Konceptbil

Vår idé är att skapa elbilar för alla. Eftersom vi alla är olika och har olika behov, har vi byggt en mängd modeller med en mängd olika egenskaper – bilar utvecklade för att passa ditt liv, och familjens. Ta till exempel vår konceptbil ID. Crozz. Den tekniskt avancerade crossover-modellen kombinerar styrkorna i en SUV med  de eleganta linjerna i en coupé. Och den är praktisk – den är lika hemma i staden som ute på landet, en själ som den delar med många människor. Den öppnar möjligheter, utan krångel och helt driven av el.

--:--

Med ID. Crozz har du friheten att göra sakerna som betyder mest för dig. Räckvidden är lång nog att nå även avlägsna resmål, så du kan lämna staden och vardagen bakom dig och göra dina egna upptäcktsresor. Interiören är designad för flexibilitet och rymd, du kan till exempel få in en mountain bike och bagaget du behöver för en semester. Avancerad teknik ser till att luften är frisk – både invändigt och utvändigt. Med den utsläppsfria elmotorn blir resan också en upplevelse för flera sinnen, från skogsvägar till bergspass. Och tack vare den dynamiska fyrhjulsdriften kan du utforska platser där du aldrig varit förr. ID. Crozz är redo för äventyr. Gärna spontana. 

Prototypen till ID. Crozz förkroppsligar eldriven röreslefrihet. Den ser in i framtiden med en mängd innovationer som får dig att glida tyst och med precision genom kurvorna. Och inom en inte alltför avlägsen framtid kommer bilen till och med att kunna köra helt själv, om du vill. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av resan. Och du kan prata med bilen. Säj hej till din frihet.

Bakre delen av ID. Crozz, som är parkerad vid en sjö.
1
1.
Konceptbil

Utrymmestricket. Mer utrymme för dina idéer.

ID. Crozz är utvecklad för att ge dig mer frihet. Våra designers jobbade målmedvetet för att ta bort allting onödigt – till exempel b-stolpen, den mellan dörrarna. Stolarna och mittkonsollen är enkla att flytta och justera, vilket betyder mer utrymme för sakerna som verkligen betyder något för dig.

Med dörrarna öppna får du en bra vy av interiören i ID. Crozz.
1
1.
Konceptbil

Frihet på hjul.

Drivning på alla fyra

ID. Crozz förflyttar dig framåt. Tack vare den elektriska fyrhjulsdriften tar du dig fram på alla typer av vägar. Med avancerad ny teknik får du en räckvidd på upp till 50 mil på en enda laddning. Perfekt för upptäcktsresor – på egen hand eller med dem du trivs allra bäst med. Äventyr utan avgaser.  

ID. Crozz kör längs en sjö, fotograferad från sidan.
1
1.
Konceptbil

Självkörning. Mer tid för dig.

Kör själv, eller låt bilen köra åt dig. Med ID. Crozz är det upp till dig. En touch på ratten är allt som behövs för att ID. Pilot ska ta över. Eller också kan du helt enkelt säga till bilen att göra det, genom röststyrningen. I självkörande läget drar den till och med undan ratten så att du får mer utrymme för det du vill göra. Njuta av resan, till exempel, eller av en god bok. Självkörningsfunktionen ligger lite i framtiden, men framtiden är snart här.

ID. Crozz interiör i självkörande läget
1
1.
Konceptbil

Anmäl dig nu för att hålla dig uppdaterad

Få uppdateringar om vår satsning på elbilar.