Kvinna kliver ur VW Golf Alltrack
Kvinna kliver ur VW Golf Alltrack
Kvinna kliver ur VW Golf Alltrack

Nu är den här.
Nya Golf Alltrack.

Ännu mer Golf!

En rymlig kombi med tydlig attityd. Fyrhjulsdriften 4MOTION är standard tillsammans med DSG-växellåda med dubbla kopplingar. Det gör den till en trygg bil för svenska förhållanden.

Kvinna kliver ur VW Golf Alltrack

Exteriör – Dynamisk även vid stillastående.

Den svarta kylargrillen hos nya Golf Alltrack, med sin matta kromlist och Alltrack-text, antyder äventyrslusta redan vid första anblicken. Mattsvarta hjulhus med skärmbreddare kombinerade med de speciella Alltrack-fälgarna, 17" ”Ronda” lättmetallfälgar eller tillvalet 18" ”Mount Vernom” lättmetallfälgar, understryker att det här är en bil som tål tuffa tag. Den silverfärgade takrelingen är elegant integrerad i taklinjen och ger dig tillsammans med dragkroken full frihet att transportera allt du behöver för ett riktigt äventyr.

Interiör Golf Alltrack

Interiör och utrymme –  Det finns ett inomhus även ute i naturen

Förberedd för många roliga äventyr. Nya Alltrack har många möjligheter invändigt. Bilens sportiga, kraftfulla utseende framhävs bland annat av den praktiska multifunktionsratten i läder, bekväma säten med ”7 Summits” sätesklädsel med den speciella logotypen, iögonfallande pedaler i rostfritt stål och den eleganta, borstade dekorlisten ”Nature Cross” på instrumentpanelen och dörrarnas insida. Mitt i blickfånget finns också den stora, 25,4 cm (10") färgpekskärmen med digital mätartavla.

Bagageutrymmet i Volkswagen Golf Alltrack

Drivlina och fyrhjulsdrift –  In med fyrhjulsdriften

Golf Alltrack tar dig dit du vill, även om det innebär svåra väglag. Bilen kan klara ojämna, moddiga och besvärliga väglag till synes utan någon ansträngning. Motorkraften fördelas till alla fyra hjulen efter behov, tack vare 4MOTION fyrhjulsdrift. Det betyder att varje hjul anpassar sig till underlaget på en millisekund, vilket avsevärt minskar risken att hjulet börjar spinna. Därigenom får Golf Alltrack alltid bra dragförmåga under nästan alla körförhållanden.

Offroadläge i VW Golf Alltrack

Bygg din Golf Alltrack

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.

Vill du läsa mer om Golf Alltrack?

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..