Volkswagen Golf GTE
Volkswagen Golf GTE
Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Golf GTE

Delad körglädje är dubbel körglädje. Nu finns den tidigare modellen av Golf GTE som lagerbil med snabb leverans.

Delad körglädje är dubbel körglädje. Nu finns den tidigare modellen av Golf GTE som lagerbil med snabb leverans.

Populärast i klassen Golf GTE Edition

För att underlätta din vardag har vi utrustat alla Golf GTE Edition med parkeringssensorer fram och bak. När du lägger i backväxeln syns dessutom ett pictogram på infotainmentskärmen som indikerar avståndet till föremål framför och bakom bilen, förutom att du får en tydlig ljudsignal när du närmar dig föremålet.

Volkswagen Golf GTE Edition snett framifrån

Den digitala instrumenteringen, Active Info Display, gör det möjligt att anpassa vyn på instrumenten och det är även möjligt att välja vilken information du vill ska visas, exempelvis energiförbrukning på eldrift, körtid eller återstående räckvidd på el och bensin.

Många av våra Golf GTE Edition-kampanjbilar är dessutom tillvalsutrustade med parkeringsvärmare med timerfunktion. Den ser till att hjälpa dig att komfortvärma kupén innan du ska köra iväg. Antingen via en förinställd ivägkörningstid eller via den medföljande fjärrkontrollen för värmaren, eller varför inte via We Connect-appen i din smartphone.

Ett antal lagerbeställda Golf GTE Edition kampanjbilar har dessutom utrustats med vårt populära Dragpaket. Det innebär att du har tillgång till in- och utfällbar dragkrok, backkamera som underlättar sikten bakåt vid backning och dessutom sitter skyddad bakom VW-emblemet på bagageluckan. Dessutom ingår en slitstark bagagerumsmatta som skyddar klädseln när du behöver frakta smutsig last.

Pris från: 359 900 kr.

Lämna en intresseanmälan

Tidigare version av Golf GTE Edition finns som lagerbil med snabb leverans.

Ta kontakt med din återförsäljare för att beställa. När du köper en Golf GTE Edition erbjuder vi dig möjlighet att teckna ett fördelaktigt elavtal med tre års fri laddning där hemma från Jämtkraft.

Golf GTE imponerar med sportig effektivitet

Design

Dynamisk. Distinkt. Djärv.

GTE har en omisskännlig design, typiskt för Volkswagen Golf. Dynamisk, distinkt med djärva konturer.

  • Fram: LED-strålkastare, kylargrill med honungskakestruktur, blanksvarta luftintag, blå GTE-stripning, sportstötfångare
  • Sidan: Skärmbreddare med kjolar, GTE-logo
  • Bak: mattsvart undre bakspoiler med strukturerad yta, dubbla förkromade avgasrör, bakspoiler, LED-bakljus