Perfekt för vardagens pendlingar

Under de sportigt slanka linjerna finns gott om plats i kupé och bagageutrymme, och dessutom en hel del omtanke. Den hjälper dig att köra, undviker farliga situationer, anpassar instrumenteringen som du vill ha den, och mycket mer. Dessutom kommer du upp till 61 km helt på el, perfekt för vardagens pendlingar.

Volkswagen Arteon eHybrid laddar. En kvinna går i förgrunden.
3
3.
Bilden kan avvika från svensk standard.

Battergaranti

Känn dig trygg med generös batterigaranti.

Laddning

Lätt laddning som går snabbt.

Digital mätartavla ”Digital Cockpit Pro”

Hastighetsmätare och högupplöst navigeringskarta.
Kvinna gå framför Arteon Shooting Brake eHybrid
3
3.
Bilden kan avvika från svensk standard.

Lång räckvidd genom effektiv körning

Med en räckvidd på upp till 60 km för ren eldrift (uppmätt enligt WLTP*) är Arteon Shooting Brake eHybrid ett bevis på att miljöanpassad mobilitet nu inte bara är en vision, utan verklighet. Med plugin-hybrid-tekniken får du nästan ljudlös körning helt utan lokala utsläpp inne i staden, men effektiv landsvägskörning vid längre sträckor.

När hybridläget aktiveras med hjälp av valet av körprofil kombineras den fyrcylindriga 1,4-liters förbränningsmotorn med elmotorn på 85 kW (115 hk), för att under en kort tid leverera en effekt på 160 kW (218 hk). Låt din Arteon Shooting Brake bestämma hur den bäst kombinerar sina två drivlinor för optimal prestanda, vilket gör längre resor mer effektiva, alternativt använder den kombinerade kraften för exempelvis åstadkomma snabb acceleration (0-100 km/h på 7,8 sekunder). En särskild höjdpunkt är hur navigationssystemet och effektstyrningen arbetar i hybridläge. När du anger din destination i navigationssystemet och startar ruttnavigering i hybridläget, optimeras samspelet mellan förbränningsmotorn och elmotorn under hela resan, så att båda drivlinorna används så effektivt som möjligt. Detta resulterar i optimal bränsleförbrukning och förlänger den elektriska räckvidden maximalt.

Lys upp tillvaron

Arteon Shooting Brake eHybrid finns i versionen R-Line, där standardutrustningen omfattar bland annat 3D-LED-bakljus med dynamiska blinkers, Digital mätartavla ”Digital Cockpit Pro” och navigationssystemet Discover Media med ”Streaming & Internet”.

Dessutom finns det ytterligare tillval som exempelvis:

• En utökad selektion av lackfärger
• Flera fälgar att välja mellan
• Flera val för interiören med större urval av färger och material
• Sportsäten

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny