Kvinna står framför Volkswagen ID.3
Kvinna står framför Volkswagen ID.3
Kvinna står framför Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

 1. ID.3. Nu är det möjligt.

Den nya världen börjar här

ID.3 är startpunkten för en ny epok för elbilar. Topprestanda tillsammans med banbrytande design och generös räckvidd. Vi vill på allvar elektrifiera Sverige. Följ med oss på resan. 

Förbokning av ID.3

Har du inte förbokat en ID.3 men vill att en återförsäljare kontaktar dig så snart bilen är beställningsbar? Anmäl ditt intresse via länken här nedanför.

Jag vill veta när ID.3 går att beställa

Se ID.3 i Sverige

Från den 5/7 till den 22/7 kommer ID.3 återigen på besök till Sverige. Denna gång blir det till vårt showroom på Hamngatan i Stockholm. Adress och öppettider ser du på länken nedan.

En leende kvinna stiger ur elbilen Volkswagen ID.3
ID.3. Säger Hej. Skapar spänning. Gör dig glad.

Komfort

Intelligent belysningskoncept. 

e-Teknik

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

Design

ID.3 säger ”hej”. Med ljus

 

Komfort

 • Panorama sunroof in the VW ID.3
  Panorama sunroof in the VW ID.3
 • People in the front seat of the VW ID.3 looking at the radio display
  People in the front seat of the VW ID.3 looking at the radio display

Intelligent belysningskoncept.

ID.Light talar till dig genom ljus och gör det enklare att navigera i trafiken i samverkan med navigationssystemet, som är ett tillval. Om du använder röststyrningen kommer en ljussignal att ge respons på din röst. Och när du kliver ur bilen kommer ID.Light att säga ”hejdå” med en strimma ljus.

e-teknik

 • A smiling woman getting out of the VW ID.3
  A smiling woman getting out of the VW ID.3
 • A VW ID.3 driving on a road
  A VW ID.3 driving on a road
 • Charging connector connected to the VW ID.3
  Charging connector connected to the VW ID.3

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

 • A smiling woman getting out of the VW ID.3
  A smiling woman getting out of the VW ID.3

Köra till jobbet på morgonen, lämna barnen i skolan på vägen och sedan köra hem på kvällen. Det borde kunna klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem. Du kan välja mellan 45 kWh, 58 kWh eller 77 kWh. Och inte bara det, möjligt att snabbladda på cirka 30 minuter (0-80%). 

Räckvidd
I praktiken varierar räckvidden beroende på körstil, hastighet, användning av utrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängd bagage samt höjdskillnader. Beroende på förarprofil kan 80% av förarna köra mellan 230 och 330 km med det mindre batteriet PURE (45 kWh), mellan 300 och 420 km med mellanbatteriet PRO (58 kWh) och mellan 390 och 550 km med det största batteriet PRO S (77 kWh) utan behov av laddning.

 

Design

 • Två män går mot en Volkswagen ID.3
  Två män går mot en Volkswagen ID.3
 • Woman leaning on VW ID.3 parked at roadside
  Woman leaning on VW ID.3 parked at roadside
 • Young woman in the passenger seat of the VW ID3.
  Young woman in the passenger seat of the VW ID3.
 • VW ID.3 front seats
  VW ID.3 front seats
 • A person operating softkeys for the headlights
  A person operating softkeys for the headlights
 • Dashboard with ambient lighting in the VW ID.3
  Dashboard with ambient lighting in the VW ID.3

ID.3 säger ”hej”. Med ljus.

 • Två män går mot en Volkswagen ID.3
  Två män går mot en Volkswagen ID.3

ID.3 känner igen dig när du kommer tack vare nyckeln med tillvalet ”Keyless Advanced” lås- och startsystem. De eleganta strålkastarna LED-matrix (tillval) blinkar till som hälsning. Även på insidan blir du välkomnad av ID.Light, så du alltid känner dig som hemma. När du startar bilen, ger den ifrån sig ett litet ljud så att du vet att ni är på väg. Även när du stiger ur bilen blir du hälsad med en blinkning.

Nummer ett kommer först.
Specialversionen ID.3 1ST

Den begränsade upplagan av ID.3 1ST kommer att levereras till kunder samtidigt som de första bilarna anländer till Sveriges återförsäljare. Dessa bilar är utrustade med unika detaljer som visar att du har en av de första bilarna på marknaden. Varje ID.3 1ST kommer att ha en unik dekor, specialdesignade pedaler ”play and pause”,  och ger dig en unik välkomsthälsning när du sätter dig bakom ratten. ID.3 1ST kommer erbjudas i tre olika versioner (alla baserade på 58 kWh batteriet), priset börjar under 420.000 kr. Du kan dessutom ladda bilen helt utan kostnad över hela Europa första året som We Charge-kund.1

Läs mer om versionerna här

1 Alla som köper en ID.3 1ST specialversion kan via Volkswagens laddningstjänst We Charge ladda sina fordon på alla publika laddstationer anslutna till We Charge utan kostnad under ett år från registreringsdagen och upp till 2000 kWh. We Charge inkluderar bl.a. IONITY högkapacitetsnätverk och omfattar mer än 100 000 laddningsplatser runtom i Europa. Dessutom har IONITY grön el i de allra flesta EU-länder.

Våra idéer för din rörelsefrihet 

För att göra en eldriven framtid ännu enklare, har vi samlat de bästa erbjudandena för din ID.3.

Finansiering anpassad för din ID.3:
Volkswagen Lease&Care

Ung kvinna med hörlurar

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha tillgång till nya ID.3. Därför har vi tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden som ger dig en stor rörelsefrihet och ett enkelt och förmånligt bilinnehav.