2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Golf Sportsvan.

Välkommen in. Känn dig som hemma.

Upptäck vad världspremiären kommer att bjuda på.

Komfort.

Utrymme på hög nivå. Nya Golf Sportsvan erbjuder gott om utrymme för familj och bagage. Dessutom sitter du lite högre och har bra överblick, samtidigt som det är bekvämt att komma in och ur förarsätet.

 • Utfällbara bord.

  Resan blir mer komfortabel även i baksätet, genom utfällbara bord och förvaringsfickor i stolsryggen framför.

 • Förvaringsutrymmen.

  Det finns gott om praktiska utrymmen för alla prylarna man har med sig i bilen. Ett exempel är det smarta förvaringsfacket i instrumentpanelen, ett annat är det kylda handskfacket där du kan placera värmekänsliga saker – båda är standard.

 • Förvaringsfacken i dörrarna.

  Ordning och reda – förvaringsfacken i dörrsidorna är utformade för småsaker, så att du alltid hittar vad du letar utan att behöva ödsla tid och energi.

 • Flexibelt baksäte.

  Skapa utrymmet du behöver. Du kan dela och fälla baksätets ryggstöd i olika delar, och flytta hela baksätet bakåt och framåt.

Design.

Sitt vackert. Känslan och utrustningen i Golf Sportsvans interiör utstrålar tidlös elegans och funktion.

Assistanssystem.

Kör avspänt tack vare den hjälpande tekniken som alltid är med dig. De intelligenta assistanssystemen i nya Golf Sportsvan ökar komforten när du kör, samtidigt som de hjälper dig att klara av eller helt undvika kritiska situationer på vägen.

Infotainment.

Med de innovativa infotainmentsystemen kan du njuta av förstklassig underhållning samtidigt som du håller dig välinformerad – du är uppkopplad till världen utanför bilen.

Nästa steg.