Golf Sportsvan snett framifrån
Golf Sportsvan snett framifrån
Golf Sportsvan snett framifrån

Volkswagen Golf Sportsvan

Stor och generöst utrustad

Med sitt längre axelavstånd och högre höjd är Golf Sportsvan den största medlemmen i Golf-familjen. Det betyder att det finns gott om plats för både familj och bagage. Dessutom är sikten extra bra för föraren genom den lite högre sätespositionen.

Golf Sportsvan finns som lagerbil med snabb leverans.

Ta kontakt med din återförsäljare för att beställa. 

Komfort

Många idéer för mer plats

Den avslöjar sin rätta storlek när du väl kommit in. Golf Sportsvan har många smarta lösningar för att utnyttja utrymmet och ge mer komfort. Baksätet kan flyttas och fällas ner helt eller delvis för att skapa mer utrymme för passagerarna, bagaget eller båda delarna. Dessutom genomlastningslucka i mittarmstödet, förvaringsfickor och vikbara bord baktill på framsäten (från Comfortline och högre) samt många lättåtkomliga förvaringsfack. Handskfacket har kylning.

Assistanssystem

Trafikkaos? Dags att koppla av.

ACC adaptiv farthållare förhindrar att du kör snabbare än en förinställd maxhastighet1 och gör att din bil håller ett givet avstånd till bilen framför2

Nödfallsassistenten, Emergency Assist, träder in så snart den känner av att föraren inte längre är aktiv, och försöker då återaktivera föraren. Om det inte lyckas, kommer systemet att stanna bilen på ett kontrollerat sätt2.