Volkswagen e-up!

Den lilla skillnaden

Bättre räckvidd än någonsin. Fler funktioner och bättre pris. Och ännu mer frihet att skapa sin egen stil. Med nya e-up! blir miljöanpassning ännu enklare. Och ännu bättre.

Nya e-up! har många fördelar. 
Vad sägs om dessa:

Elektrisk

Det effektiva drivsystemet i e-up! utvidgar både räckvidden och körkomforten till upp till 260 km1. Du kan vara helt uppkopplad även under körning. Laddstationerna kan du exempelvis hitta med ”maps + more”. Men bäst av allt: din körning utan några lokala utsläpp hjälper till att hålla nere CO2-nivåerna. Det har förstås en bra inverkan på klimatet. Och med bonus-malus-systemet så blir du dessutom vinnare även ekonomiskt med en elbil från Volkswagen.

Uppkoppling

e-up! + smart telefon = sant

Vad har dina favoritlåtar, uppdaterad trafikinformation och telefonsamtal under körning med varandra att göra? Jo, just det. Din mobiltelefon. Tillsammans med ”maps + more dock” 2 plus den nya appen för iOS och Android kan din mobiltelefon omvandla nya e-up! till ett nätverks-nav på ett ögonblick. Bara koppla ihop nya e-up! med din smarta telefon. Färdigt! Inga fler komplicerade instruktioner. Bara ”plug & play”.

Design

Nya e-up! är beviset för att små bilar kan ha mycket att erbjuda. Bland annat genom modern, minimalistisk design. Och också tack vare ett dynamiskt drivsystem. Med de blå dekorlisterna med integrerat Volkswagen-märke och de snygga LED-strålkastarna med C-signatur är det tydligt även på avstånd att detta är en modern elbil. Ett svart eller vitt tak med matchande lackering på ytterbackspeglarnas kåpor, tonade bakre sidofönster och bakruta samt 15" ”blade” lättmetallfälgar3 skapar en egen stil. Som tillval finns 16" ”upsilon” lättmetallfälgar.

Paket

Välutrustad

Nya e-up! är välutrustad som standard, men ändå med lägre pris än tidigare. Hjälpsystem som ”Lane Assist” och igenkänning av vägmärken gör din körning smidigare och tryggare. Huvud- och sidoairbags, liksom sätesavkännare i baksätet är funktioner som gör resan säkrare. Med DAB+, ”maps + more dock” och We Connect blir körningen dessutom lite extra rolig. Hoppa in, sätt på musiken och kör iväg!

Välj din e-up!

Välj vilken version av e-up! du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.