2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Volkswagen Billån.

Volkswagen Billån är en intressant finansieringsform för de som vill äga fordonet. Vi erbjuder förmånlig ränta, möjlighet att amortera extra eller lösa billånet utan ytterligare avgifter. Låna upp till 80% av bilens pris (företag och privatpersoner som använder bilen i tjänsten kan finansiera bilköpet upp till 100%). För företag innebär Billån även möjlighet till avskrivning.

Fördelar med Volkswagen Billån.

Attraktivt helhetserbjudande.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Volkswagen. Kombinera billånet med Volkswagen Försäkring och Volkswagen Serviceavtal för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

image

Nyhet. Billånelöfte online.

Ett steg närmare drömbilen.
Nu lanserar vi möjligheten för dig att testa kreditvärdigheten för önskad Volkswagen direkt i Bygg din bil. När du byggt klart din bil klickar du på Billånelöfte online.

Besked direkt.
I några enkla steg anger du personnummer, kontaktuppgifter och information om din ekonomiska situation. Besked ges direkt om ansökan är framgångsrik eller inte. Din närmsta återförsäljare kontaktar dig sen för en offert.

image

Fakta om Volkswagen Billån.

Kontantinsats.
Vid billån lägst 20% av bilens pris (inklusive extrautrustning minus eventuell rabatt). Kontantinsatsen betalas med kontanter eller i form av inbytesbil (helt eller delvis). Företag och privatpersoner som använder bilen i tjänsten kan finansiera bilköpet upp till 100%.

Månadsbetalning.
Består av amortering och ränta över en period mellan 12-84 månader. Månadsbetalningen behöver inte vara jämna perioder som 24, 36 eller 48 månader utan kan vara exempelvis 38 eller 52 månader.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.